Μήνυμα Δ.Γιαννακόπουλου για τη νέα σεζόν: «Ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό που θα πανηγυρίζουμε ξανά τρεμπλ»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει μεγάλα πλάνα για την νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό

Μήνυμα Δ.Γιαννακόπουλου για τη νέα σεζόν: «Ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό που θα πανηγυρίζουμε ξανά τρεμπλ»

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Εργκίν Αταμάν που θα αναλάβει την ομάδα από το καλοκαίρι και παράλληλα επισημοποιήθηκε και η συμφωνία για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να είναι ανεβασμένος και να στέλνει μήνυμα για δυνατή μεταγραφική ενίσχυση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Οι «πράσινοι» θα επιχειρήσουν ένα νέο ξεκίνημα με τον Τούρκο προπονητή και παράλληλα έχουν το δικό τους γήπεδο πλέον, γεγονότα που βοηθούν ώστε να αλλάξει η ψυχολογία όλων, όπως φάνηκε και από τη νέα ανάρτηση του Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγραψε:

“Επειδή η θέση του Παναθηναϊκού δεν είναι στις τελευταίες θέσεις στην Ευρώπη αλλά ούτε και η δεύτερη στην Ελλάδα.

Επειδή πλέον θα έχουμε δικό μας γήπεδο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε δυνατότητα επένδυσης για την αναβάθμιση της συνολικής οικογενειακής εμπειρίας στους χώρους του γηπέδου, για τους φιλάθλους μας.

Επειδή η Ευρωλίγκα έχει δείξει κάποια δείγματα αλλαγής προς την σωστή κατεύθυνση μετά την αλλαγή της επί σειρά ετών αποτυχημένης διοίκησής της και την έλευση μίας διοίκησης που έχει στόχο την πραγματική ανάπτυξη του προϊόντος.

Επειδή μόνο κρατώντας ψηλά την ομάδα και ελκυστικό το πρoϊόν, μπορεί να βρεθούν επενδυτές, συνεπενδυτές για την ομάδα.

Επειδή όσο λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια…

Αλλά κυρίως επειδή το αίμα νερό δεν γίνεται…

Η ομάδα θα ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό που, με την βοήθεια του Θεού, θα δώσει την δυνατότητα σε όλους μας να πανηγυρίζουμε νταμπλ όπως στο πρόσφατο παρελθόν και τρεμπλ όπως στο λίγο πιο μακρινό παρελθόν.

ΥΓ. Όποιος θέλει είναι μαζί μας και όποιος μπορεί απέναντι…

DPG 7000″

Δείτε το post του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.