ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μονακό-Μακάμπι 97-87: Οι Μονεγάσκοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Final 4

Ολυμπιακός και Μονακό θα συνθέσουν τον πρώτο ημιτελικό του Final Four της Euroleague

Μονακό-Μακάμπι 97-87: Οι Μονεγάσκοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Final 4

Ο Ολυμπιακός έμαθε την αντίπαλο του στον πρώτο ημιτελικό του Final Four της Euroleague. Αυτή θα είναι η Μονακό, η οποία επικράτησε εντός έδρας της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 97-86, έκανε το 3-2 στη σειρά και έκλεισε θέση στο Κάουνας.

Ολυμπιακός και Μονακό θα συνθέσουν τον πρώτο ημιτελικό του Final Four της Euroleague. Οι Μονεγάσκοι κατάφεραν να κάμψουν εντός έδρας την αντίσταση της Μακάμπι και να πάρουν το εισιτήριο για το Κάουνας.

Έπειτα από ένα μεγάλο ντέρμπι με τους Ισραηλινούς που κρίθηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο, η Μονακό έφτασε στη νίκη και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Final Four της Euroleague.

Μάικ Τζέιμς και Τζόρνταν Λόιντ οδήγησαν τους Μονεγάσκους στο θρίαμβο, μετρώντας 21 πόντους έκαστος.

Οι Μονεγάσκοι έχουν αγωνιστεί δύο φορές φέτος με τον Ολυμπιακό στην κανονική διάρκεια και τον έχουν κερδίσει και τις δύο φορές.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-33, 53-49, 72-70, 97-86.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.