ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπάσκετ γυναικών: Στα «ερυθρόλευκα» το φετινό Κύπελλο Ελλάδος – Το σήκωσε ο Ολυμπιακός

Κατέκτησαν τον τίτλο για πέμπτη φορά

Μπάσκετ γυναικών: Στα «ερυθρόλευκα» το φετινό Κύπελλο Ελλάδος – Το σήκωσε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 59-48 της Ελευθερίας Μοσχάτου και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ γυναικών στο Final 4 που διεξήχθη στα Χανιά.

Η ομάδα του Πειραιά ήταν το φαβορί και απέδειξε στον αγωνιστικό χώρο. Η Ελευθερία Μοσχάτου ήταν μαχητική, πίεσε όσο μπορούσε και στο φινάλε κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου.

Ο τελικός των Χανίων είχε ιστορικό χαρακτήρα αφού θα πρώτη φορά «σφύριζαν» τρεις γυναίκες. Ο Ολυμπιακός, που νίκησε τον Παναθηναϊκό στoν ημιτελικό, κατέκτησε το πέμπτο Κύπελλο στην ιστορία του.

Για την ομάδα του Πειραιά ξεχώρισε η Πλουφ με 16 πόντους και 18 ριμπάουντ. Για την ηττημένη ομάδα 16 πόντους σημείωσε η Τζέιμς.

Η Άννα Σπυριδοπούλου του Ολυμπιακού στάθηκε άτυχη αφού τραυματίστηκε ενάμιση λεπτό πριν το τέλος.

Τα δεκάλεπτα: 10-18, 26-31, 33-44, 48-59

Ελευθερία Μοσχάτου: Δημουλάκη 5, Καρακασίδου 12 (5 κλεψίματα), Φεράρι 9 (5 ριμπάουντ, 3/6 τρίποντα), Στεφανίδου, Σμιθ 2, Θεοδωρομανωλάκη 3 (1), Τζέιμς 16 (3/9 τρίποντα, 11 ριμπάουντ), Τσέρου 1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολυμπιακός: Πλουφ 16 (2/4 τρίποντα, 18 ριμπάουντ), Σταμολάμπρου 11 (1/13 τρίποντα,4 ασίστ), Αλεξανδρή 2, Σπυριδοπούλου 11 (1/6 τρίποντα, 8 ριμπάουντ), Νικολοπούλου 10 (1/7 τρίποντα, 12 ριμπάουντ), Δίελα, Βίτολα (7 ριμπάουντ), Χάμπλιν 9 (8 ριμπάουντ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.