ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Mundobasket 2023: Αυτά είναι τα ζευγάρια των προημιτελικών

Από την οκτάδα του Mundobasket 2023 λείπουν τα ονόματα των Ισπανία και Αυστραλία

Mundobasket 2023: Αυτά είναι τα ζευγάρια των προημιτελικών

Οι φάσεις των ομίλων στο Mundobasket 2023 ολοκληρώθηκαν και είναι η ώρα για τα προημιτελικά, εκεί όπου οι οκτώ κορυφαίες ομάδες του τουρνουά θα συγκρουστούν με στόχο να βρεθούν στα μετάλλια και να σηκώσουν τον τίτλο.

Από την οκτάδα του Mundobasket 2023 λείπουν τα ονόματα των Ισπανία και Αυστραλία, ομάδες που ήταν φαβορί για μετάλλιο, όπως και της Γαλλίας, η οποία αποκλείστηκε από τους ομίλους.

Η μάχη του Καναδά με τη Σλοβενία αλλά και της Λιθουανίας με τη Σερβία συγκεντρώνουν τα περισσότερα βλέμματα, με τις ΗΠΑ και τη Γερμανία να είναι τα μεγάλα φαβορί κόντρα σε Ιταλία και Λετονία, αντίστοιχα.

Τα προημιτελικά
(1) Ιταλία – ΗΠΑ (Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, 15:40)
(2) Γερμανία – Λετονία (Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου)
(3) Λιθουανία – Σερβία (Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, 11:45)
(4) Καναδάς – Σλοβενία (Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου)

Τα ημιτελικά
(5) Νικητής (1) – Νικητής (2)/Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου
(6) Νικητής (3) – Νικητής (4)/Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.