ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Mundobasket 2023: Η Σλοβενία επικράτησε επί της Ιταλίας με 89-85 και κατέκτησε την 7η θέση στην διοργάνωση

Μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση ήταν ο Λούκα Ντόντσιτς

Mundobasket 2023: Η Σλοβενία επικράτησε επί της Ιταλίας με 89-85 και κατέκτησε την 7η θέση στην διοργάνωση

Η Σλοβενία επικράτησε 89-85 της Ιταλίας στο παιχνίδι για τις θέσεις 7-8 του Mundobasket, με τον Λούκα Ντόντσιτς να είναι ο κορυφαίος του αγώνα με 29 πόντους.

Στο τελευταίο παιχνίδι στην καριέρα του Τζίτζι Ντατόμε, η Ιταλία δεν μπόρεσε να κερδίσει την Σλοβενία, σε ένα αγώνα που είχε αρκετές εναλλαγές στο σκορ.

Ο Ιταλός μπασκετμπολίστας αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην καριέρα του σε επίσημο παιχνίδι, με τον ίδιο να γνωρίζει την αποθέωση από τους συμπαίκτες και θεατές. Μάλιστα πριν από την έναρξη του αγώνα ο ίδιος δάκρυσε κατά την διάρκεια της ανάκρουσης του Εθνικού ύμνου της Ιταλίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση ήταν ο Λούκα Ντόντσιτς ο οποίος σημείωσε 29 πόντους, είχε 10 ριμπάουντ και μοίρασε οκτώ ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 18-15, 41-42, 60-70, 85-89

Ιταλία(Ποτσέκο): Φοντέκιο 16, Μέλι 6, Παγιόλα 3, Σπανιόλο 6, Σπίσου 22, Ντατόμε 1, Ντιουφ, Πολονάρα 13, Πρόσιντα 3, Ρίτσι 11, Σεβερίνι, Τονούτ 4.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σλοβενία(Σέκουλιτς): Τσέμπασεκ 6, Ντόντσιτς 29, Ντράγκιτς 10, Χρόβατ 5, Νίκολιτς 7, Ντίμετς 8, Γκλας 3, Μπίνε Πρέπελιτς 7, Σάμαρ 2, Τόμπι 12.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.