Ν.Παππάς για την προσφορά στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ: «Μια συγγνώμη για τόσα χρόνια που τις αγνοούσα»

«Αυτή η κίνηση είναι ένα ευχαριστώ, μία συγγνώμη που με άντεχαν τόσα χρόνια αυτές οι γυναίκες»

Ν.Παππάς για την προσφορά στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ: «Μια συγγνώμη για τόσα χρόνια που τις αγνοούσα»

Ο Νίκος Παππάς έκανε την επανεμφάνιση του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο διεθνής Έλληνας γκαρντ μίλησε στην ΕΡΤ για την απόφαση του να δωρίσει τις φετινές του αποδοχές στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ.

«Μην το αναλύσουμε και γίνουμε γραφικοί όπως με τον Κορυδαλλό. Μετά από τόσα χρόνια οι ανησυχίες μου δεν είναι αν θα με αδικήσει ο προπονητής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τι θέλω να πω… Συνειδητοποίησα πόσες φορές άφηνα τον καφέ στα αποδυτήρια, πόσες φορές άφησα την πετσέτα, αυτή η κίνηση είναι ένα ευχαριστώ, μία συγγνώμη που με άντεχαν τόσα χρόνια αυτές οι γυναίκες. Ας πούμε ότι είναι μία συγγνώμη για τα τόσα χρόνια που τις αγνοούσα» ήταν τα λόγια του Νίκου Παππά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.