ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

NBA: Νέα εποχή για τους Μιλγουόκι Μπακς – Ο συνιδιοκτήτης της ομάδας πούλησε το ποσοστό του έναντι 3,5 δισ. δολαρίων

Οι νέοι ιδιοκτήτες των Μπακς είναι τα αδέρφια Τζίμι και Ντι Χάσλαμ

NBA: Νέα εποχή για τους Μιλγουόκι Μπακς – Ο συνιδιοκτήτης της ομάδας πούλησε το ποσοστό του έναντι 3,5 δισ. δολαρίων

Οι Μιλγουόκι Μπακς αλλάζουν χέρια καθώς ο Μαρκ Λάσρι πούλησε το μερίδιο των μετοχών του.

Το χρηματικό τίμημα των 3.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων είναι το δεύτερο υψηλότερο σε αγοραπωλησία ομάδας του ΝΒΑ, μετά τα 4 δις που κόστισε η απόκτηση των Φοίνιξ Σανς στον Ματ Ίσμπια.

Οι νέοι ιδιοκτήτες των Μπακς είναι τα αδέρφια Τζίμι και Ντι Χάσλαμ, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους μία από τις διασημότερες ομάδες στο NFL, τους Κλίβελαντ Μπράουνς.

Για τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές απομένει η έγκριση από τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες των ομάδων του NBA.

Ο Λάσρι αγόρασε στους Μπακς το 2014, μαζί με τον Γουές Έντενς, έναντι 550 εκατομμυρίων δολαρίων και την εξαργύρωσε με ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσό, μόλις 9 χρόνια, ένα νέο γήπεδο και ένα πρωτάθλημα μετά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.