ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Nικ Καλάθης: Περιζήτητος στην Ευρώπη ο Έλληνας γκαρντ – Μπήκε στο «κόλπο» και η Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης

Οι Ρώσοι δεν θα βρίσκονται στην Ευρωλίγκα της νέας σεζόν όμως διαθέτουν...μεγάλο πορτοφόλι

Nικ Καλάθης: Περιζήτητος στην Ευρώπη ο Έλληνας γκαρντ – Μπήκε στο «κόλπο» και η Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα, η Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης παρακολουθεί την περίπτωση του Νικ Καλάθη και είναι ακόμη ένας «μηστήρας» για τον Ελληνοαμερικανό άσο

Μετά από μία διετία στην Μπαρτσελόνα, ο Νικ Καλάθης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται με διαφορετική φανέλα.

Η απόφαση του ισπανικού συλλόγου να “σπάσει” το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δύο πλευρές το 2020 έχει… ανοίξει την όρεξη πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, μεταξύ αυτών και του Ολυμπιακού (αρχικά) και του Παναθηναϊκού (εν συνεχεία) με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να έχει ήδη καταγραφεί ως πολύ σοβαρά ενδιαφερόμενη.

Εσχάτως, στον «χορό» της απόκτησης του 33χρονου γκαρντ μπήκε κι η Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης. Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον το R-Sport της Ρωσίας, το οποίο την Παρασκευή 24 Ιουνίου ανέφερε πως η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ παρακολουθεί την περίπτωση του Νικ Καλάθη. Μάλιστα, στα “συν” της υπόθεσης καταγράφονται η πρότερη συνεργασία του διεθνούς πόιντ γκαρντ με τον Τσάβι Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό, όσο κι η παρουσία του Μάνου Παπαδόπουλου στην ομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα αυτά βέβαια για έναν οργανισμό, ο οποίος τουλάχιστον για την επόμενη αγωνιστική περίοδο δεν θα συμμετέχει στην EuroLeague αλλά μπορεί να προσφέρει αρκετά πιο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο από άλλους υποψήφιους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.