ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι ξένοι παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν επιθυμούν να επιστέψουν στο Ισραήλ 

Οι παίκτες του συλλόγου ζητούν το ποσό που θα τους αφαιρεθεί από τον μισθό να επιστραφεί μελλοντικά

Οι ξένοι παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν επιθυμούν να επιστέψουν στο Ισραήλ 

Οι ξένοι παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ δήλωσαν πως δεν επιθυμούν να επιστρέψουν στο Ισραήλ, λόγω της ανασφάλειας που επικρατεί στην χώρα από τον πόλεμο που μαίνεται στην Λωρίδα της Γάζας.

Πιο συγκεκριμένα οι ξένοι παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλησαν να κάνουν γνωστό προς την διοίκηση του συλλόγου πως έχουν πάρει την απόφαση να μην επιστρέψουν στο Ισραήλ, στην βάση δηλαδή της ομάδας και ο λόγος αφορά φυσικά τον πόλεμο που επικρατεί στην Λωρίδα της Γάζας.

Κάπως έτσι ο σύλλογος θα υποχρεωθεί να αγωνιστεί στα ερχόμενα παιχνίδια για το πρωτάθλημα μόνο με γηγενείς παίκτες, μια εξέλιξη που προβληματίζει όπως είναι λογικό τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Μάλιστα όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την χώρα οι παίκτες του συλλόγου ζητούν το ποσό που θα τους αφαιρεθεί από τον μισθό να επιστραφεί μελλοντικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.