ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» πάρτι στο «Ελ. Βενιζέλος» για τους θριαμβευτές της Βαρκελώνης

Το πάρτι στο Πασαλιμάνι και η βιντεοκλήση του Πρίντεζη

Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» πάρτι στο «Ελ. Βενιζέλος» για τους θριαμβευτές της Βαρκελώνης

Ένα «ερυθρόλευκο» πάρτι στήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που συγκεντρώθηκαν για να υποδεχθούν τους παίχτες της ομάδας μπάσκετ η οποία με τη νίκη της στη Βαρκελώνη κόντρα στη Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στο Final 4 της Euroleague όπου στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με καπνογόνα στα χέρια οι ερυθρόλευκοι οπαδοί αποθεώσαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίχτες του αλλά και τους προέδρους της κόκκινης ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Δείτε φωτογραφίες

Ο Ολυμπιακός «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα σε Game 5 και προκρίθηκε στο Final Four του Βερολίνου με νίκη… καρδιάς που πανηγυρίστηκε έντονα στο παρκέ με τους προέδρους του Ολυμπιακού να μπαίνουν και αυτοί στο γήπεδο, ώστε να πανηγυρίσουν με τους παίκτες.

Φυσικά όλος ο πάγκος και οι παίκτες που βρισκόταν εκτός 12άδας έγιναν ένα κουβάρι, ενώ λίγο αργότερα οι φίλοι των Πειραιωτών αποθέωσαν τους παίκτες, στήνοντας… πάρτι στο Palau.

Ο Λαρεντζάκης αμέσως μετά το φινάλε και τους πανηγυρισμούς, πήρε με βιντεοκλήση τον Πρίντεζη, με εκείνον φυσικά να δίνει τα συγχαρητήρια, ενώ ο Μιλουτίνοφ άρπαξε το κινητό για να του… θυμίσει τι τους είχε υποσχεθεί, σε περίπτωση πρόκρισης.

Με το… πάρτι στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, μετά από αυτό στο παρκέ, να συνεχίζεται ύστερα από την τεράστια πρόκριση στο Βερολίνο.

Η βιντεοκλήση Πρίντεζη με Λαρεντζάκη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χαμός και στο Πασαλιμάνι για την τρίτη συνεχόμενη πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four της Euroleague και μάλιστα αυτή τη φορά με κάτι το οποίο μέχρι και σήμερα δεν είχε συμβεί ξανά στα Game 5 των Play Off της διοργάνωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.