Ολυμπιακός: «Περήφανοι για την ομάδα μας – Έχουμε εδραιωθεί στην κορυφή της Ευρώπης» λένε οι αδερφοί Αγγελόπουλοι

Υπερήφανοι για τον Ολυμπιακό και την υγεία που εκπέμπει εμφανίστηκαν οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Ολυμπιακός: «Περήφανοι για την ομάδα μας – Έχουμε εδραιωθεί στην κορυφή της Ευρώπης» λένε οι αδερφοί Αγγελόπουλοι

Ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει για τέταρτη φορά στην Ιστορία του τον τίτλο της Euroleague. Μετά το τέλος του αγώνα οι διοικητικοί ηγέτες της πειραϊκής ΚΑΕ, έκαναν ένα μικρό απολογισμό από τη φετινή πορεία στην Ευρώπη.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε: «Συγχαρητήρια στη Ρεάλ. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Ο Ολυμπιακός έπαιξε όλη τη χρονιά το καλύτερο μπάσκετ, αλλά ήμασταν άτυχοι στο τέλος.

Είμαστε πολύ περήφανοι για την ομάδα μας και την υγεία που εκπέμπει ο οργανισμός, το είπαμε και στους παίκτες στα αποδυτήρια. Ο Ολυμπιακός έχει το όγδοο ή ένατο μπάτζετ και έφτασε κάτι δευτερόλεπτα από την Ευρωλίγκα».

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος σχολίασε: «Συγχαρητήρια στη Ρεάλ. Έτσι είναι ο αθλητισμός, στις λεπτομέρειες κρίθηκε. Είχαμε την καλύτερη πορεία, έχουμε εδραιωθεί στην κορυφή της Ευρώπης και χάσαμε δύο σερί χρονιές στο τέλος. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που ήρθαν στην άκρη της Ευρώπης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ομάδα εκπέμπει υγεία και συνεχίζουμε. Η μεγαλύτερη δικαίωση για μας είναι οι χιλιάδες φίλοι μας που ήρθαν εδώ. Το αν θα κρατήσουμε τον κορμό θα το απαντήσουμε αφού κατακτήσουμε και το ελληνικό πρωτάθλημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.