ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023: Μεσημεριανοί οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδας στους ομίλους

Στις 28 Αυγούστου ο αγώνας με τις ΗΠΑ

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023: Μεσημεριανοί οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδας στους ομίλους

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ (25/8-10/9) το οποίο θα φιλοξενηθεί από τις Φιλιππίνες, την Ινδονησία και την Ιαπωνία.

Η Ελλάδα είναι στον 3ο όμιλο μαζί με τις ΗΠΑ, την Ιορδανία και τη Νέα Ζηλανδία και είναι φαβορί για την πρόκριση. H FIBA σήμερα ανακοίνωσε τις ώρες των αγώνων και η Ελλάδα θα παίξει τα δύο από τα τρία της παιχνίδια μεσημέρι.

Η Εθνική Ελλάδας θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στον όμιλο κόντρα στην Ιορδανία (26/8) στις 11:45, ενώ τα δύο επόμενα ματς, απέναντι σε ΗΠΑ (28/8) και Νέα Ζηλανδία (30/8) θα ξεκινήσουν στις 15:40.

Το πρόγραμμα του ομίλου της Εθνικής Ελλάδας

Σάββατο 26 Αυγούστου

Ιορδανία – Ελλάδα 11:45
ΗΠΑ – Νέα Ζηλανδία 15:40

Δευτέρα 28 Αυγούστου

Νέα Ζηλανδία – Ιορδανία 11:45
Ελλάδα – ΗΠΑ 15:40

Τετάρτη 30 Αυγούστου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΗΠΑ – Ιορδανία 11:40
Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία 15:40

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.