ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Παναθηναϊκός: Νέα βελτιωμένη πρόταση στο Ν.Καλάθη μετά το πρώτο «άκυρο» – 4 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια

Επιμένουν οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός: Νέα βελτιωμένη πρόταση στο Ν.Καλάθη μετά το πρώτο «άκυρο» – 4 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια

Νέα βελτιωμένη πρόταση κατέθεσεη ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον ομογενή γκαρντ. Η θέληση των «πρασίνων» να εντάξουν το Νικ Καλαθη στο ρόστερ τους και με δεδομένο πως έχουν να αντιμετωπίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, είχε σαν αποτέλεσμα να κατατεθεί νέα πρόταση από την πλευρά των… πράσινων.

Για τον πρώην αρχηγό του… τριφυλλιού και διεθνή γκαρντ με την Εθνική Ελλάδος, η νέα πρόταση ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο. Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να δείξουν πόσο πολύ τον θέλουν οι πράσινοι, επιθυμώντας την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ μετά το 2020, όταν έφυγε από τον Παναθηναϊκό για να πάει στη Μπαρτσελόνα.

Παναθηναϊκός και Καλάθης δεν τα βρήκανε στην πρώτη πρόταση που του είχε κατατεθεί αφού ήθελε παραπάνω ο παίκτης, με τους πράσινους να του πρόσφεραν τριετές κλειστό πλέον για να τον δελεάσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Φενέρ από την πλευρά της βέβαια έχει το… πορτοφόλι και μπορεί να απαντήσει άμεσα σε οποιαδήποτε πρόταση του κατατεθεί, ενώ τουρκικά δημοσιεύματα ανέφεραν χθες πως βρίσκεται στην pole position για την απόκτηση του Νικ Καλάθη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.