Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Ντέγιαν Ράντονιτς για δύο χρόνια – Πότε αναμένονται οι ανακοινώσεις

Ο πρώην τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα συμφώνησε με την διοίκηση των "πρασίνων" για συμβόλαιο δύο ετών

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Ντέγιαν Ράντονιτς για δύο χρόνια – Πότε αναμένονται οι ανακοινώσεις

Ο Μαυροβούνιος κόουτς ήρθε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/6) στην Αθήνα και συναντήθηκε με τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού». Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε συμβόλαιο δύο χρόνων και πιθανότατα αύριο (30/6) θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Προπονητής του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια, μέχρι τουλάχιστον το καλοκαίρι του 2024 δηλαδή, θα πρέπει να θεωρείται από το βράδυ της Τετάρτης (29/6) ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός έφτασε το μεσημέρι στην Ελλάδα, μαζί με τον ατζέντη του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ΚΑΕ, κάθε πλευρά ανέλυσε το πλάνο της και στο τέλος προέκυψε συμφωνία ώστε εκείνος να γίνει ο διάδοχος του Γιώργου Βόβορα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 52χρονος προπονητής εργάστηκε κατά σειρά σε Μπουντούτσνοστ, εθνική ομάδα Μαυροβουνίου, Ερυθρό Αστέρα, Μπάγερν Μονάχου και Ερυθρό Αστέρα ξανά, την τελευταία διετία. Οι ανακοινώσεις αναμένονται στη διάρκεια της Πέμπτης (30/6).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.