ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρ.Τ.Ερντογάν: Τηλεφώνημα στον προπονητή του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν για τις απειλές Ισραηλινού της Μακάμπι

“Θα δεις στο Ισραήλ - Θα δεις τι θα κάνουν οι Σιωνιστές σε εσένα”

Ρ.Τ.Ερντογάν: Τηλεφώνημα στον προπονητή του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν  για τις απειλές Ισραηλινού της Μακάμπι

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα με το «A Spor» τηλεφώνησε στον Εργκίν Αταμάν για να του δηλώσει την στήριξή του μετά από την καταγγελία του προπονητή του Παναθηναϊκού για απειλές από μέλος της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Εργκίν Αταμάν κατήγγειλε μετά το 2ο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ ότι «κάποιος από το προσωπικό της Μακάμπι, δεν ξέρω ποιος, μου είπε όταν πήγαινα στα αποδυτήρια, ‘θα δεις στο Ισραήλ, θα δεις τι θα κάνουν οι Σιωνιστές σε εσένα’.

Είμαι ο Εργκίν Αταμάν, είμαι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, είμαι ο προπονητής της Εθνικής Τουρκίας, είμαι Τούρκος πολίτης. Δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα».

Για το θέμα πήρε θέση νωρίτερα και η ομοσπονδία μπάσκετ της Τουρκίας αφού ο Αταμάν είναι προπονητής στην Εθνική Ανδρών.

«Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του προπονητή της εθνικής μας ομάδας, Εργκίν Αταμάν. Εκφράζουμε την πλήρη στήριξή μας στον δάσκαλό μας που εκπροσωπεί τη χώρα μας στο εξωτερικό και του ευχόμαστε επιτυχίες» ανέφερε η ανακοίνωση της ομοσπονδίας της Τουρκίας.

Ο πρόεδρος της Τουρκικής Ομοσπονδίας, Χινταγέτ Τούρκογλου έκανε και εκείνος ανάρτηση στα social media:

«Καταδικάζουμε την υπερβολική απειλή και ασέβεια προς τον προπονητή της εθνικής μας ομάδας, Εργκίν Αταμάν. Δηλώνομε ότι στεκόμαστε στο πλευρό του δασκάλου μας και του ευχόμαστε επιτυχίες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.