ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρικ Πιτίνο για μεταγραφή Κώστα Σλούκα: «Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει με… εκδίκηση και δυναμικές κινήσεις»

«Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω τον Ντίνο Μήτογλου να επιστρέφει με την ομάδα. Είναι ένα υπέροχο άτομο»

Ρικ Πιτίνο για μεταγραφή Κώστα Σλούκα: «Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει με… εκδίκηση και δυναμικές κινήσεις»

Ο Ρικ Πιτίνο, δύο φορές πρωταθλητής Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό (2019 και 2020) σχολίασε τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα, η οποία, δημιούργησε αναταράξεις σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ και όχι μόνο!

Ειδικότερα, ο 71χρονος πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, αλλά και της Εθνικής Ελλάδας, νυν προπονητής της πανεπιστημιακής ομάδας του Σεντ Τζον, σχολίασε τη μεγάλη μεταγραφή του Σλούκα και τη γενικότερη αναβάθμιση των «πρασίνων».

Ο 71χρονος τεχνικός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter πως «η αντιπαλότητα επιστρέφει και επίσημα. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει με μία εκδίκηση. Χτύπησε την αγορά των ελευθέρων παικτών με τεράστιο τρόπο».

Αυτά ήταν τα πρώτα του λόγια και πριν αναφερθεί στον Κώστα Σλούκα εξέφρασε την ικανοποίηση για μία προηγούμενη κίνηση της πρώην ομάδας του.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω τον Ντίνο Μήτογλου να επιστρέφει με την ομάδα. Είναι ένα υπέροχο άτομο», σημείωσε και κατέληξε εντυπωσιασμένος:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Σλούκας με τον ΠΑΟ! Ο Ολυμπιακός έκανε απίστευτη πορεία, τώρα όμως ο ανταγωνιστικός επιστρέφει!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.