ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

«Τα έβαλαν» με τον Β.Σπανούλη οι οπαδοί του Περιστερίου: «Ξέρουμε ποια ομάδα υποστηρίζεις αλλά πρέπει να σέβεσαι»

Ο Β.Σπανούλης βρέθηκε στη φιέστα του Ολυμπιακού και φώναξε συνθήματα υπέρ της ομάδας που υπηρέτησε για χρόνια

«Τα έβαλαν» με τον Β.Σπανούλη οι οπαδοί του Περιστερίου: «Ξέρουμε ποια ομάδα υποστηρίζεις αλλά πρέπει να σέβεσαι»

Ο προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης πανηγύρισε με τους παίκτες του Ολυμπιακού την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα, γεγονός που φαίνεται ότι ενόχλησε τους οπαδούς της ομάδας του.

Ο Σπανούλης βρέθηκε στη φιέστα του Ολυμπιακού και φώναξε συνθήματα υπέρ της ομάδας που υπηρέτησε για χρόνια, ενώ βρέθηκε και με τον Βεζένκοφ στα μπουζούκια, με τη συμπεριφορά του να φέρνει ανακοίνωση εναντίον του από τους οπαδούς του Περιστερίου.

Η ανακοίνωση των οπαδών του Περιστερίου

«Μια εκπληκτική χρονιά για τον Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ έχει μόλις τελειώσει. Ο αγαπημένος μας Σύλλογος έχει επιστρέψει τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο, εκεί που όλοι περιμέναμε και εκεί που του αξίζει βάσει της προσφοράς του στο ελληνικό μπάσκετ.

ΟΜΩΣ, κάποιοι παραμερίζουν την επιστροφή μας και την αξία μας. Όπως πριν λίγα χρόνια ένα “δικό μας παιδί” ο Αργύρης μιλούσε προσβλητικά για την ομάδα που τον ανέδειξε έτσι και τώρα ο προπονητής που έτυχε της εμπιστοσύνης του Συλλόγου αλλά και όλων μας στην πρώτη του θητεία σε αυτή την θέση, όχι μόνο παρευρέθηκε στην φιέστα της ομάδας που τερμάτισε δύο θέσεις πάνω από τον Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ αλλά δεν δίστασε να τραγουδήσει και συνθήματά της.

Κατανοούμε την πολυετή θητεία σου σε αυτή την ομάδα όπως και ότι ο καθένας μας έχει οπαδικές συμπάθειες. Ξέρουμε ποια ομάδα υποστηρίζεις και έχεις περάσει επιτυχίες και διακρίσεις.

Όταν όμως θέλει κάποιος να θεωρείται επαγγελματίας πρέπει πρώτα και πάνω από όλα να σέβεται. Να σέβεται τον Σύλλογο που του έδωσε την ευκαιρία να κάνει τα πρώτα του βήματα σε αυτή την θέση, να αναδειχθεί μέσα από αυτή, αλλά και τον κόσμο που σε σεβάστηκε και έκανε όνειρα.

Και όταν σεβόμαστε κάποιον απαιτούμε να έχουμε την ίδια ανταπόκριση. Όπως τόσα και τόσα γιγαντιαία ονόματα που έχουν περάσει από τον Σύλλογο χωρίς να δώσουν κανένα δικαίωμα και ήταν πρότυπα χαρακτήρας και συμπεριφοράς.

Αλίμονο αν θέλαμε ο Όντι Νόρις να ξεχάσει την Μπαρτσελόνα ή ο Ντράγκαν Σάκοτα να μην μιλάει για τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά Βασίλη Σπανούλη δεν σου ζητάμε τίποτα άλλο εκτός από το να σέβεσαι την τεράστια ιστορία της ομάδας που είσαι προπονητής, την ομάδα που εκπροσωπείς, την ομάδα που αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη πόλη. Την ομάδα που έγινε γνωστή στην Ευρώπη πολύ πριν ασχοληθείς με το άθλημα. Τον δικό μας γίγαντα… Τον δικό μας legend.

Αναγνωρίζουμε την μεγάλη συμβολή σου στην φετινή καλή σεζόν του γίγαντα Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και όπως είναι φανερό θα συνεχίσεις και του χρόνου στην ομάδα μας. Έτσι, με εκατέρωθεν σεβασμό και την πολύ δουλειά που σε χαρακτηρίζει, ευελπιστούμε όλοι μαζί ότι θα συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία.

Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης βέβαια το έχουν τα σκουπίδια των ΜΜΕ που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι δημιουργώντας διχόνοιες, ρίχνοντας λάδι στην φωτιά για τα συμφέροντα των αφεντικών τους. Αυτοί που για να σκαλίζουν την μεταξύ τους κόντρα θυμούνται τι κάνουν και τι λένε οι Αργύρηδες και οι Σπανούληδες μπλέκοντας και λασπολογώντας την ομάδα μας. Αυτοί που από τα άρθρα μέχρι τις μεταδόσεις τους θεωρούν ότι υπάρχει μόνο το κοκκινοπρασινο δίπολο και πως όλοι οι υπόλοιποι είναι συμπλήρωμα στο πρωτάθλημα.

Προκαλώντας μας άφθονο γέλιο όταν ο γίγαντας Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ “σκούπιζε” τις ομαδούλες τους και λιγοψυχούσαν στα μικρόφωνα.

Όταν θα μιλάτε για την πόλη μας και την ομάδα μας θα πλένετε πρώτα καλά το βρωμόστομά σας και δεν θα την μπλέκετε στα παιχνίδια σας.

Και βάλτε το καλά στο μυαλό αμοιβάδας που έχετε ότι το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ μετά από κάθε ήττα και νίκη είναι μόνο ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ. Αυτού του κόσμου που σήκωσε την ομάδα στις πλάτες του και την αναγέννησε ξανά.

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ!
FENTAGIN 1980».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.