ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τέσσερις ομάδες από την Ελλάδα στο Basketball Champions League της σεζόν 2023-24

Αναλυτικά οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στην κανονική διάρκεια

Τέσσερις ομάδες από την Ελλάδα στο Basketball Champions League της σεζόν 2023-24

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Προμηθέας Πατρών και Περιστέρι θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Basketball Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τους τέσσερις συλλόγους να βρίσκονται μεταξύ των 29 ομάδων που θα απαρτίσουν την κανονική περίοδο της διοργάνωσης, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα. 

Επιπλέον 24 ομάδες θα παλέψουν για τα τρία εισιτήρια που θα μοιράσουν τα προκριματικά, στα οποία δεν θα πάρει μέρος και επίσημα ο Κολοσσός.

Οι κληρώσεις για τους προκριματικούς γύρους και την κανονική περίοδο θα διεξαχθούν στις 5 Ιουλίου, ενώ το τζάμπολ της αγωνιστικής περιόδου 2023-24 στη φάση των ομίλων θα γίνει στις 17 Οκτωβρίου.

Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στην κανονική διάρκεια του BCL της αγωνιστικής περιόδου 2023-24:

ΑΕΚ (ΕΛΛΑΔΑ), ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ), Περιστέρι (ΕΛΛΑΔΑ), Προμηθέας (ΕΛΛΑΔΑ), Ντερτόνα (Ιταλία), Μπούρσασπορ (Τουρκία), Νταρουσάφακα (Τουρκία), Σάσαρι (Ιταλία), Όλντενμπουργκ (Γερμανία), Ζομπατέλι (Ουγγραρία), Οστάνδη (Βέλγιο), Γαλατασαράι (Τουρκία), Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ), Χάποελ Χολόν (Ισραήλ), Ιγκοκέα (Βοσνία), Ντιζόν (Γαλλία), Σζέτσιν (Πολωνία), Λε Μαν (Γαλλία), Τενερίφη (Ισπανία), Λούντβιχσμπουργκ (Γερμανία), Οπάβα (Τσεχία), Καρσίγιακα (Τουρκία), Μπρεογκάν (Ισπανία), Ρίτας (Λιθουανία), Βόννη (Γερμανία), Τόφας (Τουρκία), Μούρθια (Ισπανία), Μάλαγα (Ισπανία), Ρίγα (Λετονία).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στους προκριματικούς γύρους θα πάρουν μέρος: Μπάκεν Μπέαρς, Γκέτινγκεν, Καλιντόνια Γκλαντιέιτορς, Σολέ, Οραντέα, FMP, Μπρίντιζι, Ντεν Μπος, Ιρόνι Νες Ζιόνα, Γιόναβα, Κάλεβ, Κάρχου, Λέγκια, Ομπραντόιρο, Μόρναρ Μπαρ, Νόρκεπινγκ, Βαρέζε, Πατριότι, Πέγια, ΑΕΚ Λάρνακας, Αντβέρπ, TSU Τιφλίδας, Στρασμπούρ, Μπενφίκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.