ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θλίψη για τον Πανιώνιο – «Έφυγε» από τη ζωή ο θρυλικός «τρομάρας»

Ο Γιάννης Φραγκούλης είχε συνδέσει το όνομά του με τον Πανιώνιο, ήταν από τους πιο πιστούς φίλους της ομάδας

Θλίψη για τον Πανιώνιο – «Έφυγε» από τη ζωή ο θρυλικός «τρομάρας»

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο Πανιώνιος μετά την είδηση του θανάτου του θρυλικού φροντιστή της ομάδας, Γιάννη Φραγκούλη, ο οποίος ήταν περισσότερο γνωστός στο ελληνικό μπάσκετ ως «Τρομάρας».

Ο Γιάννης Φραγκούλης είχε συνδέσει το όνομά του με τον Πανιώνιο, ήταν από τους πιο πιστούς φίλους της ομάδας και επί σειρά ετών «εργάτης» των «κυανέρυθρων» στο μπασκετικό τμήμα, από τη θέση του φροντιστή.

«Η ομάδα μπάσκετ ανδρών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. αποχαιρετά τον Γιάννη Φραγκούλη, τον αγαπημένο μας «Τρομάρα», επί σειρά ετών «εργάτη» της ομάδας αλλά κυρίως αφοσιωμένο και πιστό φίλο του Ιστορικού Συλλόγου μας.

Ο Γιάννης υπήρξε πάντα μια αγαπητή μορφή σε όλο τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και η ανάμνησή του θα είναι πάντα «ζωντανή» στις καρδιές μας», αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου», γράφει σε ανακοίνωση η ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.