ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Θρήνος στην Αεροπορία: Πέθανε ξαφνικά ο Αρχισμηνίας Τάσος Μπαλάφας μετά από αγώνα μπάσκετ

Τον βρήκε λιπόθυμο στο γυμναστήριο η σύζυγός του

Θρήνος στην Αεροπορία: Πέθανε ξαφνικά ο Αρχισμηνίας Τάσος Μπαλάφας μετά από αγώνα μπάσκετ

Θρήνος και βαρύ πένθος στην ελληνική Πολεμική Αεροπορία, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, 43χρονος Αρχισμηνίας έφυγε ξαφνικά από την ζωή το μεσημέρι της Τρίτης (21.03.2023).

Ο Τάσος Μπαλάφας, ήταν αρχισμηνίας που υπηρετούσε στην 26η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων, στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας.

Ο 43χρονος αγωνίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (21/3) στο κλειστό του Σχηματαρίου με την ομάδα της Αεροπορίας. Μετά το τέλος του αγώνα κατευθύνθηκε στο γυμναστήριο για να αλλάξει, όπου τον βρήκε λιπόθυμο η σύζυγός του, Ελένη Ευμορφοπούλου.

Αμέσως του έγιναν μαλάξεις, ενώ ο γιατρός του αγώνα με τον απινιδωτή προσπάθησε να τον επαναφέρει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ίδιο μέσο.

Ο Τάσος Μπαλάφας συνέδεσε το όνομά του με το τμήμα μπάσκετ του Πρωτέα τόσο ως αθλητής από τα πρώτα βήματα του συλλόγου, αλλά και με πολύπλευρη προσφορά στον σύλλογο.

Η ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας

​Τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης 21 Μαρτίου 2023, ο Αρχισμηνίας (ΕΧΡΝ) Α.Μ. 43 ετών, που υπηρετούσε στην 26η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων, στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, μετά το πέρας αγώνα καλαθοσφαίρισης στο πλαίσιο διεξαγωγής του ετήσιου Πρωταθλήματος Αγώνων Καλαθοσφαίρισης της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), έχασε αιφνιδίως τις αισθήσεις του. Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου, συνοδεία ιατρικού προσωπικού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του διερευνώνται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τη λύπη για την απώλεια του συναδέλφου και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.