Β.Λιόλιος: «Ο Γ.Αντετοκούνμπο θα βρίσκεται στο Ευρωμπάσκετ – Βοηθός του Δ.Ιτούδη ο Τ.Οπενχάιμερ των Μπακς»

Στο πλευρό του Ιτούδη θα είναι και ο βοηθός προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς, Τζος Οπενχάιμερ

Β.Λιόλιος: «Ο Γ.Αντετοκούνμπο θα βρίσκεται στο Ευρωμπάσκετ – Βοηθός του Δ.Ιτούδη ο Τ.Οπενχάιμερ των Μπακς»

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, επιβεβαίωσε και ο ίδιος, λίγες μέρες μετά τον ίδιο τον παίκτη, ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα συμμετάσχει με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket του Σεπτεμβρίου κάνοντας πράλληλα μία σημαντική αποκάλυψη για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο πρόεδρος της ΕΟΚ τόνισε ότι στο πλευρό του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της ομάδας, θα είναι εκτός από τους Σωτήρη Μανωλόπουλο, Σάββα Καμπερίδη και Στέφανο Τριαντάφυλλο και ο βοηθός προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς, Τζος Οπενχάιμερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΕΟΚ αναφέρθηκε και στο ζήτημα της αύξησης των ξένων παικτών στις ομάδες της Basket League, εκφράζοντας την αντίθεσή του στο αίτημα των συλλόγων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.