
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ταξίδεψε από την Τρίτη στην Ισπανία για το βραδινό (22:00) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια το οποίο θα κρίνει το 4ο εισιτήριο για το Final-4 της Euroleague το οποίο θα διεξαχθεί στις 22-24/5 στην Αθήνα.
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει τιμωρηθεί με 3 αγωνιστικές από τη Euroleague κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να μπει το βράδυ στο γήπεδο αφού αυτός είναι ο τελευταίος αγώνας της τιμωρίας.
Οι Ισπανοί έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα μπει στο γήπεδο αλλά ο ίδιος απευθυνόμενος σε story στο Instagram στον δικηγόρο του προανήγγειλε την παρουσία του στο Game 5.
«Αυτό σημαίνει να έχει δικηγόρο με @@. Πώς βρήκες τρόπο να μπω στο γήπεδο σήμερα; Είσαι ο καλύτερος, είσαι ο καλύτερος. Βρήκε τρόπο για εμένα να μπω στο γήπεδο», είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Μένει να δούμε τι θα γίνει το βράδυ στην πράξη. Θυμίζουμε ότι εάν ο Παναθηναϊκός προκριθεί στο Final-4 θα μπορεί να το παρακολουθήσει κανονικά.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.