Η Αυστραλή τενίστρια, Ντέστανι Αϊάβα, αποκάλυψε πως αποπειράθηκε να πηδήξει από γέφυρα στην Μελβούρνη αλλά τελικά την έσωσαν τρεις περαστικοί.

Η 22χρονη τενίστρια που έχει φτάσει στο Νο147 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει συμμετάσχει 4 φορές στο κυρίως ταμπλό του Australian Open αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Τη νύχτα του Πάσχα, πήγα να πηδήξω από τη γέφυρα στον αυτοκινητόδρομο M1, αλλά τρεις άνθρωποι που περνούσαν από εκεί με τράβηξαν από τις γραμμές και με πήγαν πίσω στο σπίτι. Δεν ήθελα να κλείσω τα 22 μου χρόνια, αλλά ξέρω πως η οικογένεια και οι φίλοι είναι χαρούμενοι που είμαι ζωντανή και η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη.

Μερικές φορές υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή σου που μπορεί να σε κάνουν να νιώθεις ότι δεν αξίζεις, αλλά στο τέλος της ημέρας έμαθα. O Θεός είναι πιστός και δεν θα σε αφήσει να δοκιμαστείς πέρα από τις δυνάμεις σου, αλλά με τη δοκιμασία που θα σου βάλει, θα σου προσφέρει επίσης και μια έξοδο για να μπορέσεις να την υπομείνεις. Σας ευχαριστώ που μοιράζεστε την αγάπη σας και τις ευχές σας αυτή τη μέρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!