Ν.Άλβες: Παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι είχε «συναινετική ερωτική επαφή» με την 23χρονη

Μετά την κατάθεση επέστρεψε στις φυλακές Brians 2, όπου παραμένει από τις 20 Ιανουαρίου

Ν.Άλβες: Παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι είχε «συναινετική ερωτική επαφή» με την 23χρονη

Ο Ντάνι Άλβες είχε τη Δευτέρα (17/4) την ευκαιρία να δώσει την πέμπτη του κατάθεση σχετικά με την υπόθεση της 23χρονης που τον κατηγορεί για βιασμό και όπως αναμενόταν παρουσίασε ισάριθμη διαφορετική εκδοχή.

Για πρώτη φορά, ο 39χρονος Βραζιλιάνος παραδέχθηκε πως υπήρξε πράγματι σεξουαλική επαφή που δεν περιορίστηκε σε στοματικό σεξ όπως είχε αναφέρει στην προηγούμενή του κατάθεση και πως η πράξη έγινε κατόπιν συναίνεσης, σε αντίθεση με όσα υποστηρίζει η καταγγέλλουσα για το συμβάν της 31ης Δεκεμβρίου στο νυχτερινό κλαμπ «Shutton» της Βαρκελώνης.

Όπως αναφέρει η «El Pais», ο Άλβες επανέλαβε ενώπιον του δικαστή πως ο λόγος που είπε ψέματα συγκριτικά με τις αρχικές του εκδοχές ήταν ότι ήθελε να προστατέψει τον γάμο του με τη Χοάνα Σανθ και να αποκρύψει γι’ αυτόν τον λόγο την απιστία του.

Μάλιστα, η υπεράσπισή του Άλβες φέρεται να υποστηρίζει πως η 23χρονη προχώρησε στην καταγγελία παρά την συναινετική πράξη σε αντίδραση για το γεγονός πως ο Άλβες δεν της έδωσε την προσοχή που ήθελε μετά το τέλος της συνεύρεσης και της ζήτησε να φύγουν ξεχωριστά από τις τουαλέτες του κλαμπ.

Υπενθυμίζεται ότι στην αρχή ο Βραζιλιάνος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και τόνισε πως δεν γνώριζε την κοπέλα. Στη συνέχεια παραδέχθηκε πως την ήξερε αλλά δεν της επιτέθηκε σεξουαλικά, ενώ στην τρίτη του κατάθεση είπε πως έγινε στοματικό σεξ με τη συναίνεσή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την κατάθεση ο Άλβες επέστρεψε στις φυλακές Brians 2, όπου παραμένει από τις 20 Ιανουαρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.