ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ξεπέρασε τον Κιλιάν Εμπαπέ στα γκολ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της φετινής σεζόν

Μετά τα δύο γκολ επί της Κύπρου

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ξεπέρασε τον Κιλιάν Εμπαπέ στα γκολ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της φετινής σεζόν

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σημείωσε δυο γκολ κόντρα στην Κύπρο (3-1) κι έτσι θα τερματίσει στην πρώτη θέση των σκόρερ -σε διασυλλογικό και εθνικό επίπεδο- για την σεζόν 2022-23.

Μετά την κατάκτηση του τρεμπλ με τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Έρλινγκ Χάαλαντ παίρνει και μια ακόμα πρωτιά, στο φινάλε της αγωνιστικής σεζόν.

Ο Νορβηγός στράικερ πέτυχε δυο γκολ στην αναμέτρηση της εθνικής του με την Κύπρο, για τα προκριματικά του Euro 2023 και ξεπέρασε τον Κιλιάν Εμπαπέ στα γκολ στη σεζόν τόσο σε συλλογικό επίπεδο, αλλά και με τις Εθνικές τους ομάδες.

Ο 22χρονος Νορβηγός φορ πέτυχε δύο γκολ κόντρα στην Κύπρο (στο 56′ με πέναλτι έκανε το 2-0 και στο 60′ το 3-0) κι έτσι έφτασε τα 56 γκολ στη σεζόν, αφήνοντας… πίσω του τον Κιλιάν Εμπαπέ -αθροιστικά- σε γκολ σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο (ο Γάλλος σημείωσε 54).

Ο 22χρονος διεθνής πέτυχε 52 τέρματα (σε 53 αγώνες) για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι, όντας πρώτος σκόρερ στην Premier League με 36 και στο Champions League με 12 και πετυχαίνοντας άλλα τρία στο FA Cup και ένα στο League Cup. Με την εθνική του ομάδα αγωνίστηκε σε μόλις τρία παιχνίδια (πλην αυτού της Κύπρου) τη φετινή σεζόν, έχοντας δύο γκολ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι στην 3η θέση των σκόρερ της σεζόν είναι ο Χάρι Κέιν που την ολοκλήρωσε με τα δύο που πέτυχε για την εθνική Αγγλίας τη Δευτέρα φτάνοντας τα 40 και δύο λιγότερα έχει ο Λιονέλ Μέσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.