ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

O Μ.Τάισον ξαναμπαίνει στο ρινγκ – Στις 20 Ιουλίου θα αγωνιστεί με τον κατά 30 χρόνια νεότερό του, Τ.Πολ

«Ανυπομονώ πολύ να μπω στο ρινγκ με τον Τ.Πολ», είπε ο Μ.Τάισον

O Μ.Τάισον ξαναμπαίνει στο ρινγκ – Στις 20 Ιουλίου θα αγωνιστεί με τον κατά 30 χρόνια νεότερό του, Τ.Πολ

Ο θρυλικός πυγμάχος Μάικ Τάισον αναμένεται να επιστρέψει στο ρινγκ για να αγωνιστεί απέναντι στον Τζέικ Πολ.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 20 Ιουλίου και θα διεξαχθεί στο «AT&T Stadium» του Ντάλας, που χρησιμοποιείται κυρίως για αγώνες του American Football με μέγιστη χωρητικότητα 80.000 άτομα.

Για τον 57χρονοΜάικ Τάισον τα λόγια είναι περιττά, καθώς ο «Iron Mike» αποτελεί έναν ζωντανό θρύλο της παγκόσμιας πυγμαχίας, με τις ιστορίες για την δύναμη των χτυπημάτων του και την νοοτροπία του… θηρίου (όπως των χαρακτήριζαν), να προκαλούν τρόμο ακόμα και στους νεότερους αθλητές.

Από την άλλη, ο 27χρονος Τζέικ Πολ είναι μια διαδικτυακή διασημότητα που ξεκίνησε αναρτώντας βίντεο στο YouTube, πριν αποφασίσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την πυγμαχία. Με ρεκόρ 9-1, ο Πολ είναι ιδιαίτερα γνωστός μέσω της ενεργής παρουσίας του στα social media, ενώ τα τελευταία χρόνια πολλοί είναι αυτοί που έχουν αναφερθεί στον ίδιο ως έναν αξιόλογο πυγμάχο.

«Ανυπομονώ πολύ να μπω στο ρινγκ με τον Τζέικ Πολ», είπε ο Τάισον. «Έχει αναπτυχθεί σημαντικά ως πυγμάχος με τα χρόνια, οπότε θα είναι πολύ διασκεδαστικό να δούμε τι μπορεί να κάνει η θέληση και η φιλοδοξία ενός “παιδιού” με την εμπειρία και την ικανότητα που έχει αποκτήσει».

Ο Πολ, ο οποίος κέρδισε τον τελευταίο του αγώνα εναντίον του Ryan Bourland το Σάββατο, είπε: «Είναι τρελό να πιστεύεις ότι στον δεύτερο αγώνα έγινα viral επειδή έβγαλα νοκ άουτ τον Nate Robinson. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ανεβαίνω για να αντιμετωπίσω τον Τάισον για να δω αν έχω ό,τι χρειάζεται για να νικήσω έναν από τους πιο διαβόητους μαχητές και τα μεγαλύτερα είδωλα της πυγμαχίας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σκοπός μου είναι να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής και τώρα έχω την ευκαιρία να αποδείξω τον εαυτό μου απέναντι στον μεγαλύτερο πρωταθλητή βαρέων βαρών όλων των εποχών, τον πιο κακό άνθρωπο στον πλανήτη και τον πιο επικίνδυνο πυγμάχο όλων των εποχών. Αυτός θα είναι ο αγώνας μιας ζωής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.