
Η Σεβίλλη ανακοίνωσε με έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο την ανανέωση του συμβολαίου του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, παρουσιάζοντάς τον ως τον δικό της «ήρωα» εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία.
Οι Ανδαλουσιάνοι δημιούργησαν ένα κινηματογραφικό πόστερ με πρωταγωνιστή τον Έλληνα τερματοφύλακα, με αφορμή τη νέα ταινία «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν.
Στην ανάρτηση εμφανίζονται φράσεις όπως «Η επιστροφή στο σπίτι» και «Το Τείχος του Νερβιόν», παρομοιάζοντας τον Βλαχοδήμο με τον ομηρικό Οδυσσέα που επιστρέφει στην πατρίδα του.
Η Σεβίλλη επιβεβαίωσε παράλληλα την παραμονή του 32χρονου γκολκίπερ στην ομάδα, καθώς το νέο του συμβόλαιο θα τον κρατήσει στην Ανδαλουσία έως το 2027.
Με την ιδιαίτερη αυτή παρουσίαση, ο ισπανικός σύλλογος θέλησε να δείξει την εκτίμησή του προς τον Έλληνα τερματοφύλακα, συνδυάζοντας το ποδόσφαιρο με την κινηματογραφική αισθητική.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.