ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Χ.Χόγκαν βαφτίστηκε στα 70 του – «Αφοσιώνομαι πλήρως στον Χριστό» (φωτο)

«Καμία ανησυχία, κανένα μίσος, καμία κρίση... μόνο αγάπη!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης

Ο Χ.Χόγκαν βαφτίστηκε στα 70 του – «Αφοσιώνομαι πλήρως στον Χριστό» (φωτο)

Ο παλαιστής Χαλκ Χόγκαν ο οποίος βαπτίστηκε, μαζί με τη σύζυγό του, δήλωσε ότι «Αφοσιώνομαι πλήρως στον Χριστό».

Ο 70χρονος πρώην σταρ του WWE μοιράστηκε στιγμιότυπα και βίντεο από την τελετή στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα.

Στο βίντεο φαίνεται να βυθίζεται σε μια μικρή πισίνα με νερό πριν βγει χαμογελώντας.

«Πλήρης παράδοση και αφοσίωση στον Ιησού, είναι η μεγαλύτερη μέρα της ζωής μου. Καμία ανησυχία, κανένα μίσος, καμία κρίση… μόνο αγάπη!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Λίγο πριν βαπτιστεί ο ίδιος βοήθησε τη σύζυγό του, Σκάι Ντέιλι, με την οποία παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο, να βουτήξει στο νερό. Όπως σημειώνει η Daily Mail, η τρίτη κατά σειρά γυναίκα του «τού άλλαξε τη ζωή ολοκληρωτικά».

Το ζευγάρι φορούσε λευκά για την τελετή. Ο Χόγκαν δεν αποχωρίστηκε μάλιστα την πολύ χαρακτηριστική μπαντάνα του, αυτή τη φορά όμως ήταν σε λευκό χρώμα.

Η βάπτιση του Χόγκαν έρχεται μερικούς μήνες μετά την αποκάλυψη από τον ίδιο της πίστης του, την οποία, όπως λέει, είχε από παιδί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δέχτηκα τον Χριστό ως σωτήρα μου στα 14χρόνια και η προπόνηση, οι προσευχές και οι βιταμίνες με κράτησαν στο παιχνίδι», έγραφε και πρόσθετε ότι «τώρα είμαι ένα με τον Θεό» που του δίνει δύναμη να τσακίσει «ένα γίγαντα όσο μεγάλος και αν είναι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.