ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Π.Καραΐσκος: «Εξαρτήθηκα από τα ναρκωτικά χωρίς να το καταλάβω»

«Όταν είσαι μέσα στον χώρο των ουσιών, τα χρόνια περνάνε πάρα πολύ γρήγορα», ανέφερε ο Μαραθωνοδρόμος

Π.Καραΐσκος: «Εξαρτήθηκα από τα ναρκωτικά χωρίς να το καταλάβω»

Ο νικητής του 40ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, Παναγιώτης Καραΐσκος, μίλησε για τη μάχη του με τις εξαρτήσεις και την μετέπειτα απόφασή του να γίνει αθλητής.

«Στα παιδικά μου χρόνια είχα ξεκινήσει τζούντο, μου άρεσε ο αθλητισμός. Στα πρώτα μου εφηβικά είχα την ατυχία να μπλέξω με τις ουσίες.

Ήταν μία 6ετία δύσκολη αλλά παράλληλα πέρασε πολύ γρήγορα. Όταν είσαι μέσα στον χώρο των ουσιών, τα χρόνια περνάνε πάρα πολύ γρήγορα. Δεν το καταλαβαίνεις, δεν έχεις καθαρό μυαλό», εξομολογείται ο Παναγιώτης Καραΐσκος.

«Εγώ εξαρτήθηκα χωρίς να το καταλάβω. Μέχρι να το πάρω απόφαση και να πω ότι χρειάζομαι βοήθεια ήταν δύσκολο.

Αισθάνομαι τυχερός γιατί είχα δίπλα την οικογένειά μου και γιατί βρήκα τη δύναμη μέσα μου να το παραδεχθώ, να το αποδεχθώ και να πάω σε ένα πρόγραμμα απεξάρτησης, ώστε να βγούμε από αυτό όλοι μαζί και να προχωρήσουμε τη ζωή μας», παραδέχεται ο γνωστός μαραθωνοδρόμος.

«Είχα προσπαθήσει πολλές φορές μόνος μου να απεξαρτηθώ. Ήταν άκαρπες όμως οι προσπάθειες. Το έκοβα για έναν μήνα, νόμιζα ότι είμαι καλά, ξαναγυρνούσα στις παρέες που ήμουν και έβλεπα να κάνουν χρήση μπροστά μου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν έκανα για δύο, τρεις, πέντε μέρες αλλά μετά, αν είσαι εκεί, θα το κάνεις, γιατί δημιουργείται μια ψευδαίσθηση μέσα σου ότι δεν θα πάθεις κάτι. Αυτή η μια φορά γίνεται μία βδομάδα, ένας μήνας και ξανακυλάς», πρόσθεσε ο γνωστός αθλητής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.