ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Π.Βανζάντ: «Σε μία ημέρα στο OnlyFans κέρδισα περισσότερα χρήματα από ολόκληρη την καριέρα μου στην πάλη»

«Το OnlyFans ήταν σίγουρα η μεγαλύτερη πηγή εισοδήματός μου»

Π.Βανζάντ: «Σε μία ημέρα στο OnlyFans κέρδισα περισσότερα χρήματα από ολόκληρη την καριέρα μου στην πάλη»

Η αθλήτρια του UFC, Πέιτζ Βανζάντ, αποκάλυψε ότι μέσω της πλατφόρμας ερωτικού περιεχομένου, OnlyFans, έχει βγάλει περισσότερα χρήματα από ό,τι σε ολόκληρη την καριέρα της στον αθλητισμό.

Το OnlyFans έχει αποτελέσει «καταφύγιο» για πολλές αθλήτριες σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού τους προσφέρει αυτό που δεν μπορούν να πετύχουν μέσα από τις επιδόσεις τους στα αθλήματα, το να βγάλουν χρήματα δηλαδή και η Βανζάντ ανέδειξε ξανά το γεγονός.

Πιο αναλυτικά, η Αμερικανίδα αθλήτρια του UFC ανέφερε: «Το OnlyFans ήταν σίγουρα η μεγαλύτερη πηγή εισοδήματός μου. Θα έλεγα ότι, συνδυαστικά, ξεπερνά αυτό που έβγαλα κατά τη διάρκεια της καριέρας μου στην πάλη. Είναι ξεκάθαρο ότι κέρδισα περισσότερα χρήματα σε 24 ώρες στο OnlyFans από όσα έβγαλα σε ολόκληρη την καριέρα μου στην πάλη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.