
Δεν τα κατάφερε η εθνική γυναικών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο, η οποία αποκλείστηκε από την Ισπανία και θα διεκδικήσει σήμερα (16/08) στις 19:00, το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό με αντίπαλο την Ιταλία.
Η εθνική Νέων γυναικών ηττήθηκε με 11-9 από την Ισπανία στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών Κ20, που φιλοξενείται στην πόλη Σαλβαδόρ της Βραζιλίας και θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο σε λίγες ώρες (19:00) στον μικρό τελικό, με αντίπαλο την Ιταλία, η οποία ηττήθηκε από τις ΗΠΑ στη διαδικασία των πέναλτι με 13-11 (9-9).
Να σημειωθεί ότι η Ελλάδα κέρδισε (13-11) την Ιταλία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, στο πλαίσιο του Β΄Ομίλου.
Η εθνική μας εμφανίστηκε με δύο πρόσωπα κόντρα στις Ισπανίδες. Στο πρώτο ημίχρονο κυρίαρχησε-προηγήθηκε 4-0 στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, ενώ ένα λεπτό αργότερα η διαφορά έφθασε και τα πέντε γκολ (6-1)-, αλλά στο δεύτερο υπέπεσε σε αμυντικά λάθη, ήταν άστοχη, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα.
Η Ισπανία ισοφάρισε (7-7) , 7.38 πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας, η Αριάδνη Καραμπέτσου έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ το ελληνικό συγκρότημα (8-7), αλλά οι Ισπανίδες με ένα νέο σερί 4-0 προηγήθηκαν με 11-8, στα τελευταία 102 δευτερόλεπτα του ημιτελικού και καπάρωσαν το εισιτήριο για τον τελικό.
Τα οκτάλεπτα: 0-3, 3-4, 3-0, 5-2.
ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Ντόσκας): Κωνσταντοπούλου, Κρασσά 2, Κοβάτσεβιτς, Φουράκη 2, Δρακωτού, Πιοβάν, Κλαψιανού, Κουρέτα 1, Μπέτα, Τριχά 2, Τζωρτζακάκη, Καραμπέτσου 2, Κυριακοπούλου, Σαλταμανίκα.
Για την Ισπανία σκόραραν: Πιράλκοβα Κοέλιο 5, Μποϊξαντέρα 2, Κασάδο 1, Γκούρι 1, Πεναλβέρ 1, Μουνιόθ 1.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.