ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Απίστευτο φιάσκο της ΕΡΤ: Δεν έδειξε την προσπάθεια του Πετρούνια και τα έριξε στους Ιάπωνες – Έπαιξε στο Eurosport

Απίστευτο φιάσκο της ΕΡΤ: Δεν έδειξε την προσπάθεια του Πετρούνια και τα έριξε στους Ιάπωνες – Έπαιξε στο Eurosport

Πρωτοφανές φιάσκο από την ΕΡΤ της κυβέρνησης Μητσοτάκη με την μετάδοση των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς η δημόσια τηλεόραση δεν έδειξε την εντυπωσιακή προσπάθεια του χρυσού Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια στους προκριματικούς των κρίκων, ενώ την αποτυχία της προσπάθησε να το καλύψει με ψέματα, λέγοντας πως φταίνε οι Ιάπωνες!

Συγκεκριμένα το μόνο που είδαμε όλους τους υπόλοιπους αθλητές του αγωνίσματος εκτός από τον Πετρούνια που μάγεψε και πήρε την καλύτερη βαθμολόγηση που τον έστειλε στον τελικό. Από την ΕΡΤ η δημοσιογράφος προσπαθούσε να εξηγήσει ότι θα δούμε σε μαγνητοσκόπηση (!) την προσπάθεια του αλλά τελικά ούτε αυτό συνέβη.

Αντιθέτως το μόνο που είδαμε μετά από 5 λεπτά τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να συνομιλεί με τον Πετρούνια!

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη χρηστών στα social media, αλλά και της συζύγου του Λευτέρη Πετρούνια, Βασιλικής Μιλλούση η οποία είπε με ανάρτησή της στo Instagram: «Δεν έχουμε δει τον Λευτέρη, είμαστε χαρούμενοι με τη βαθμολογία αλλά θα θέλαμε να τον δούμε. Περιμένουμε λοιπόν, μπας και τον δείξουν»

Μετά τις αντιδράσεις για το φιάσκο η ΕΡΤ μέσα από το μεσημεριανό δελτίο της ΕΡΤ1, απάντησε λέγοντας πως φταίνε οι… Ιάπωνες και ο σκηνοθέτης, ενώ φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες ειρωνεύονταν λέγοντας πως «μάλλον είχε σημαντικότερα πράγματα να δείξει»:

«Να σας ενημερώσουμε ότι αμέσως μόλις έχουμε τα χαρακτηριστικά πλάνα από τον αγώνα του Λευτέρη Πετρούνια, θα τα μεταδώσουμε αμέσως. Η καθυστέρηση οφείλεται στον συντονισμό από την πλευρά της ιαπωνικής τηλεόρασης και του σκηνοθέτη».

Όμως ως δια μαγείας το Eurosport έδειξε κανονικά την προσπάθεια του Πετρούνια, υποθέτουμε πως είχε κάποια κρυφή κάμερα στο στάδιο, αφού σύμφωνα με την ΕΡΤ ο Ιάπωνας σκηνοθέτης δεν έδειξε την προσπάθεια…

Να σημειώσουμε πως ο Πετρούνιας είναι από τους ελάχιστους Έλληνες αθλητές που διεκδικεί με αξιώσεις ένα μετάλλιο, και πως θα αγωνίζονταν σήμερα στις 10:00 ήταν γνωστό εδώ και μέρες.

Δείτε την προσπάθεια του Πετρούνια από την κρυφή(;) κάμερα του Eurosport:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.