ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρούμπεν Σεμέδο: Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό κατά 17χρονης (upd-βίντεο)

Ρούμπεν Σεμέδο: Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό κατά 17χρονης (upd-βίντεο)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο: 07:21) Η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Ρούμπεν Σεμέδο, τον γνωστό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού και το πρωί της Τρίτης θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Ακόμη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο Νιγηριανό που καταγγέλθηκε επίσης για το ίδιο αδίκημα.

Σύμφωνα με την καταγγελία μαζί με έναν 40χρονο Νιγηριανό, που εμφανίσθηκε ως μάνατζέρ του, ο Σεμέδο την παρέσυρε στο σπίτι του όπου τη βίασαν. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου, όταν συναντήθηκε με τον γνωστό ποδοσφαιριστή σε κλαμπ στον Ωρωπό. Μετά τη διασκέδαση, ο Σεμέδο πήρε την κοπέλα με το αυτοκίνητό του και τη μετέφερε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου και τη βίασαν.

Ο δικηγόρος του Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Πορτογάλος αμυντικός: «Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωση μου με βία. Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία».

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι το θύμα είχε υποστηρίξει στον ποδοσφαιριστή πως ήταν 19 ετών, επισημαίνοντας: «πως αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».


Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στον γνωστό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, έπειτα από καταγγελία για βιασμό που κατέθεσε σε βάρος του μια 17χρονη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 17χρονη κατήγγειλε ότι βρίσκονταν με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού σε μπαρ στον Ωρωπό. Αφού ήπιαν, ο Σεμέδο ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας, την πήγε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στην Γλυφάδα, όπου και τη βίασε, σύμφωνα με την καταγγελία του ανήλικου κοριτσιού.

Σημειώνεται ότι η 17χρονη κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με την μητέρα της αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Αμέσως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και λίγο αργότερα ο Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Συνελήφθη χθες (29-8-2021) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης.

Συγκατηγορούμενος του ανωτέρω για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό κατά του Ρούμπεν Σεμέδο

Η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Ρούμπεν Σεμέδο για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού.

Ακόμη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο Νιγηριανό που καταγγέλθηκε επίσης για το ίδιο αδίκημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 17χρονη εξιστόρησε όσα της είχαν συμβεί στη μητέρα της, όταν επέστρεψε στο σπίτι και από κοινού κατήγγειλαν τον διεθνή με την εθνική Πορτογαλίας ποδοσφαιριστή στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα, αλλά και τον δεύτερο κατηγορούμενο. Ακολούθως, την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, που προχώρησε στη σύλληψη του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.