ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών ο Μάικλ Τζόρνταν – Ποιοι βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα;

Την κορυφαία δεκάδα ολοκληρώνει ο παλαίμαχος Άγγλος διεθνής Ντέιβιντ Μπέκαμ με 880 εκατομμύρια

Στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών ο Μάικλ Τζόρνταν – Ποιοι βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα;

Mία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα έρευνα δημοσίευσε η ιστοσελίδα Sportico, η οποία δημιούργησε την λίστα με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές όλων των εποχών, υπολογίζοντας τα έσοδά τους από όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το αθλητικό τους status, όπως για παράδειγμα χορηγίες, συνεργασίες και εμπορικές κινήσεις.

Xωρίς την προσαρμογή του πληθωρισμού, καθώς δεν αγωνίζονταν τις ίδιες εποχές.

Στην κορυφή της συγκεκριμένης κατηγορίας φιγουράρει με διαφορά από τον δεύτερο ο Μάικλ Τζόρνταν. Η επιδραστικότητα του MJ23 μέχρι και σήμερα, σχεδόν δύο δεκαετίες από την ημέρα που σταμάτησε το μπάσκετ, δεν μπορεί να συγκριθεί με κανενός άλλου αθλητή, σε κανένα άθλημα και καμία εποχή.

Ο… θεάνθρωπος του μπάσκετ έχει αποκομίσει ένα ποσό πάνω από 2 δισεκατομμύρια ευρώ δολλάρια και μόνο το 6% είναι το ποσό που προήλθε από τα συμβόλαια που είχε με τους Σικάγο Μπούλς και τους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς.

Στην δεύτερη θέση συναντάμε τον Τάιγκερ Γούντς. τον Αμερικανό παίκτη του γκολφ, με ένα ποσό που αγγίζει τα 1,6 δισεκατομμύρια δολλάρια. Στην τρίτη θέση και με μια συνεχώς ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την ημέρα που έγινε επαγγελματίας παίκτης, έχει δει να εισρέουν στους λογαριασμούς του ποσά της τάξης του 1,12 δισεκατομμυρίων δολλαρίων.

Στην συνέχεια, ακολουθεί ο Αμερικανός πυγμάχος, Φλόιντ Μειγουέδερ με 1,08 δις και την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο επίσης Αμερικανός μπασκετμπολίστας, Λεμπρόν Τζέιμς και ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, Λιονέλ Μέσι, με 1,05 δις.

Ο πιο ακριβοπληρωμένος τενίστας ever είναι ο Ρότζερ Φέντερερ που βρίσκεται στην 7η θέση με 1 δις, ενώ στην 8η «ισοβαθμούν» δύο παίκτες του γκολφ, ο Άρνολντ Πάλμερ και ο Φίλ Μίκελσον με 885 εκατομμύρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την κορυφαία δεκάδα ολοκληρώνει ο παλαίμαχος Άγγλος διεθνής Ντέιβιντ Μπέκαμ με 880 εκατομμύρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.