ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Προπονητής καταγγέλει ομάδα που του χρωστάει λεφτά: «Με απείλησαν ότι θα μου σπάσουν τα πόδια»

Επειδή ζήτησε τα λεφτά που του οφείλουν

Προπονητής καταγγέλει ομάδα που του χρωστάει λεφτά: «Με απείλησαν ότι θα μου σπάσουν τα πόδια»

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε ο Αντρέι Καντσέλσκις, ο Ρώσος τεχνικός και παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της δεκαετίας του ’90.

Ο Καντσέλσκις με αναφορά που έκανε στην αστυνομία και στη FIFA κατήγγειλε πως η ομάδα Ναβμπαχόρ Ναμαγκάν έστειλε τρεις άνδρες να τον απειλήσουν ότι θα «του σπάσουν τα πόδια».

Τον Οκτώβριο του 2020 ο Ρώσος τεχνικός έφυγε από την ομάδα καθώς ήταν απλήρωτος και η FIFA τον περασμένο Αύγουστο υποχρέωσε τους Ουζμπέκους να τον εξοφλήσουν, με τις οφειλές να είναι περίπου 1,8 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα με τον Καντσέλσκις, τρεις μασκοφόροι τον προσέγγισαν σε μια καφετέρια στη Μόσχα. Αρχικά, τον ρώτησαν αν είχε δουλέψει στο Ουζμπεκιστάν και προσφέρθηκαν να του δώσουν 80.000 δολάρια.

Όταν ο Καντσέλσκις αρνήθηκε την πρόταση τους, του είπαν ότι θα του σπάσουν τα πόδια.

Ο Ρώσος προπονητής κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και στη FIFA.

H Ναβμπαχόρ Ναμαγκάν προσέλαβε τον Καντσέλσκις τον Οκτώβριο του 2018 και τους οδήγησε στην 3η θέση και στη συνέχεια παραιτήθηκε για να επιστρέψει τον Αύγουστο του 2019 με τριετές συμβόλαιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξαιτίας του ότι ήταν απλήρωτος για τέσσερις μήνες, ο Καντσέλσκις προσέφυγε στη FIFA και δικαιώθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.