ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Ν.Τζόκοβιτς έχει ζητήσει τρεις δικαστές για την ακρόαση της έφεσης την Κυριακή

Στο ξενοδοχείο όπου κρατήθηκε την περασμένη εβδομάδα, βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Ελλάδας ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Ο Ν.Τζόκοβιτς έχει ζητήσει τρεις δικαστές για την ακρόαση της έφεσης την Κυριακή

Πάνελ τριών δικαστών ζήτησε η πλευρά του Νόβακ Τζόκοβιτς, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αυστραλίας, για την ακροαματική διαδικασία της έφεσης που έχει καταθέσει και θα εκδικαστεί αύριο το πρωί, ώστε σε περίπτωση που η απόφαση είναι υπέρ του να μην υπάρξει η δυνατότητα νέας προσφυγής.

Στο μεταξύ, στο ξενοδοχείο όπου κρατήθηκε την περασμένη εβδομάδα, το Park Hotel, όπου κρατούνται και οι μετανάστες, βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Ελλάδας ο Νόβακ Τζόκοβιτς, όπως μετέδωσε το Reuters επικαλούμενο έναν μάρτυρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ίδιο ξενοδοχείο χρησιμοποιείται επίσης για τη φιλοξενία 33 ανθρώπων που έχουν αιτηθεί άσυλο, καθώς και ταξιδιωτών που βρίσκονται σε καραντίνα λόγω COVID-19. Ο Τζόκοβιτς επρόκειτο να παραδοθεί σε αξιωματικούς μετανάστευσης για κράτηση, σύμφωνα με δικαστική απόφαση που εκδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.