Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι από το μεσημέρι της Πέμπτης κατόπιν απόφασης της διοίκησης των Λονδρέζων και σύμφωνα με το ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ ο Γκους Χίντινκ εμφανίζεται αυτή τη στιγμή ως ο επικρατέστερος για να τον διαδεχτεί μέχρι το υπόλοιπο της σεζόν.

Βέβαια ο “special one” μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε και στη δεύτερη θητεία του στους “μπλε”, με τον αρχηγό της ομάδας Τζον Τέρι να χρησιμοποιεί τα social media για να εξωτερικεύσει την στενοχώρια του για την αποχώρηση του “special one”.

“Το ευχαριστώ δεν είναι αρκετό. Πολύ στενάχωρη ημέρα. Θα μου λείψεις αφεντικό. Ο καλύτερος με τον οποίο έχω συνεργαστεί, απίστευτες αναμνήσεις μαζί”, έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Τέρι, με τα λόγια αυτά να αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία λόγω του γεγονότος ότι φέτος δεν ήταν βασικός και αναντικατάστατος όπως την περασμένη σεζόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως ο Τέρι συνόδευσε το σχόλιό του για Μουρίνιο με μία φωτογραφία που τους δείχνει μαζί αγκαλιασμένους ενώ πρόσθεσε και τέσσερις λέξεις με νόημα: αφεντικό (#boss), φίλος (#friend), εκλεκτός (#specialone) και καλύτερος για πάντα (#bestever).