Η Λατινική Αμερική φημίζεται για τις «δυνατές» γυναικείες παρουσίες στην κερκίδα. «Ανώνυμες» αλλά και «επώνυμες» δίνουν το δικό του χρώμα στην κερκίδα. Ας δούμε και την απάντηση της Ευρώπης.Ρόζι Τζόουνς, Πάουλα Λαμπαρέντας, Κλαούντια Ρομάνι, Σόνια Μονρόι και Μικαέλα Σάφερ είναι πέντε κορίτσια που παθιάζονται με το ποδόσφαιρο.

Ρόζι Τζόουνς

Η πληθωρική Βρετανίδα φροντίζει να δείχνει την αγάπη της για την εθνική ομάδα της Αγγλίας και με το παραπάνω.

Πάουλα Λαμπαρέντας

Έχει χαρακτηριστεί ως η «καυτή μούσα» της Πορτογαλίας. Όχι άδικα. Ακόμη και αν κάποιος δεν υποστηρίζει την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει ένα λόγο να θέλει να τη βλέπει..

Κλαούντια Ρομάνι

Η Ιταλίδα που περιφέρεται από παραλία σε παραλία των ΗΠΑ, φροντίζει συχνά-πυκνά να μη ξεχνά την πατρίδα της. Forza Ιτάλια, λοιπόν.

Σόνια Μονρόι

Οπαδός της Μπαρτσελόνα, με το πορτοφόλιό της να είναι γεμάτο με φωτογραφίες που… δεν μπορούν να δημοσιευθούν. Η εκκεντρική Ισπανίδα δείχνει το ταπεραμέντο του ευρωπαϊκού νότου και συγκρίνεται εύκολα με τις… συνάδελφούς της στη Λατινική Αμερική.

Μικαέλα Σάφερ

«Πάντσερ» από τα λίγα. Η Γερμανίδα είναι πιο προκλητική και από την… πρόκληση. Ούτε οι δικές της φωτογραφίες δημοσιεύονται εύκολα. Εύκολα όμως τα βγάζει για να υποστηρίξει την ομάδα της!