ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παρασκήνιο με τον Ιταλό ρέφερι στο Άρης-ΠΑΟΚ: Το πέναλτι-φάντασμα και η σιωπηρή τιμωρία!(βίντεο)

Παρασκήνιο με τον Ιταλό ρέφερι στο Άρης-ΠΑΟΚ: Το πέναλτι-φάντασμα και η σιωπηρή τιμωρία!(βίντεο)

Ο Ιταλός Ντοβέρι έρχεται να σφυρίξει το Άρης-ΠΑΟΚ έχοντας κάνει ντόρο στο πρόσφατο παιχνίδι της Φιορεντίνα με την Αταλάντα

Ο Ντανιέλε Ντοβέρι ορίστηκε για το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ καθως ήταν από τις ελάχιστες περιπτώσεις που ήταν διαθέσιμες για την ΚΕΔ αυτό το σαββατοκύριακο.

Βλέπετε ο 40χρονος Ιταλός ρέφερι τελεί υπό σιωπηρή τιμωρία από την επιτροπή διαιτησίας της πατρίδας του έπειτα από τον κακό χαμό που έγινε στο πρόσφατο ματς της Φιορεντίνα με την Αταλάντα.

Το παιχνίδι αυτό διεξήχθη στις 30 Σεπτεμβρίου με τον Ντοβέρι να είναι υπεύθυνος για την χρήση του VAR όταν προέκυψε αμφισβητούμενη φάση. Συγκεκριμένα ο διαιτητής Βαλέρι έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στη Φιορεντίνα σε “βουτιά” του Φεντερίκο Κιέζα κι ενώ όλοι περίμεναν μέσω του VAR ο Ντοβέρι να υποδείξει στον Βαλέρι να πάρει πίσω την απόφαση του, τελικά δε συνέβη το παραμικρό! Το πέναλτι εκτελέστηκε κανονικά, η Φιορεντίνα άνοιξε το σκορ στο 63′ και τελικά επικράτησε με 2-0.

Δείτε τι έγινε στο 2:00:

Το γεγονός αυτό δημιούργησε αναστάτωση στην Ιταλία και το συγκεκριμένο σκηνικό ήταν για μέρες στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Ο Ντοβέρι δεν ορίστηκε σε κάποιο ματς την επόμενη αγωνιστική που έγινε 5-7 Οκτωβρίου, ενώ ακολούθησε η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων.

Προφανώς και η τιμωρία του συνεχίζεται καθώς οι διαιτητές στην Ιταλία ορίζονται πάντα δύο μέρες πριν τα παιχνίδια, δηλαδή Πέμπτη.

Επιπλέον, στο φετινό Πάρμα-Γιουβέντους 1-2 χάρισε δύο κόκκινες σε Πιάνιτς και Κουαδράδο στο πρώτο ημίχρονο που έβγαζαν… μάτι προκαλώντας νέες αντιδράσεις ενώ τα ιταλικά ΜΜΕ κάνουν αναφορες για την ιδιαίτερη αδυναμία που έχει στην «Κυρία»…

Στο ξεκίνημα της καριέρας του στις χαμηλότερες κατηγορίες σε 57 αγώνες έδωσε 21 πέναλτι και 28 κόκκινες, ενώ στις 21 Απριλίου 2012 στο παιχνίδι Νάπολι-Νοβάρα τραυματίστηκε στον δεξιό ώμο και το ματς διακόπηκε για 20 λεπτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.