ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Davide Iovinella: O ποδοσφαιριστής που αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να γίνει πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών (φωτο)

Davide Iovinella: O ποδοσφαιριστής που αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να γίνει πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών (φωτο)

Ο Davide Iovinella ξεκίνησε με όνειρα να ασχολείται με το ποδόσφαιρο αλλά η ζωή… του τα έφερε αλλιώς.

Κατάφερε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στα 18 του. Όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη του ξεκινήματος και στα 24 του ακόμα αγωνίζονταν στην 4η κατηγορία της Ιταλίας.

Λίγο τα λίγα χρήματα που έβγαζε, λίγο η παρορμητικότητα της ηλικίας, αποφασίζει να πάρει μέρος σε κάστινγκ που έκανε ο διεθνής φήμης πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών Rocco Siffred. Ανάμεσα σε 3.000 άτομα επιλέχθηκε και μάλιστα εξασφάλισε και υποτροφία στη σχολή που έχει ιδρύσει ο Rocco Siffred.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επόμενο βήμα η αλλαγή ονόματος. Άλλαξε το επίθετό του σε Montana πήρα το πρώτο του ρόλο σε μια ταινία χαμηλού μπάτζετ. Η ταινία σημείωσε μεγάλη επιτυχία και οι προτάσεις άρχισαν να έρχονται από διεθνείς παραγωγές. Υπέγραψε ένα μεγάλο συμβόλαιο με μια εταιρεία στη Βουδαπέστη και σήμερα η κύρια του απασχόληση είναι η βιομηχανία του… έρωτα, χωρίς να αποκλείει να επιστρέψει και στα γήπεδα της Ουγγαρίας, όπου μένει μόνιμα πλέον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.