Μάκης Γκαγκάτσης: «Μια στημένη επιτροπή καταδίκασε τον ΠΑΟΚ»

Μάκης Γκαγκάτσης: «Μια στημένη επιτροπή καταδίκασε τον ΠΑΟΚ»

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, αναφέρθηκε στο θέμα του Financial Fair Play, στο ζήτημα της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας, στην Νέα Τούμπα αλλά και σε αυτό των μειώσεων συμβολαίων.

«Ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Σαββίδης έχει αγοράσει κανένα αθλητικό κέντρο. Το τι απόφαση έχει βγάλει μια στημένη επιτροπή δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Το CAS θα δικάσει νωρίτερα από τις 25 Αυγούστου και ελπίζουμε να μπει στην ουσία της υπόθεσης και ότι θα μας δικαιώσει, εφόσον δικάσει κανονικά. Μεσολάβησαν δυο δικαστήρια που ουδέποτε μπήκαν στην ουσία και ο λόγος είναι πως αν έμπαιναν θα διαπίστωναν ότι δεν υπάρχει καμία πολυϊδιοκτησία. Δεν αλλάζω ούτε λέξη από αυτά που είπα για την ΕΕΑ, ότι είναι μια στημένη επιτροπή. Το τι απόφαση έβγαλε μια στημένη επιτροπή είναι τελείως διαφορετικό κομμάτι απ΄ότι ισχύει στην πραγματικότητα. Ελπίζουμε το CAS να μπει στην ουσία της υπόθεσης και να λάμψει η αλήθεια. Ουδέποτε μπήκαν στην ουσία της υπόθεσης!»,τόνισε.

Σχετικά με το FFP είπε: «Θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις ελέω κορωνοϊου. Αυτό προκύπτει από ανεπίσημες πληροφορίες από την UEFA. Οπότε δεν μπορώ να απαντήσω ποια είναι ακριβώς η κατάσταση. Η μη συμμετοχή στους ομίλους επιβάρυνε σίγουρα. Τον Γενάρη δεν κάναμε μεταγραφές πρωτίστως λόγω FFP για την ισορροπία, αλλά πρέπει να περιμένουμε. Μεταγραφές θα γίνονται όπως και πωλήσεις».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο ανέφερε: «Αυτό που άλλαξε είναι ότι ήρθαν ξένοι διαιτητές, ότι μπήκε το VAR, πλέον δεν σκεφτόμαστε συνέχεια τι θα κάνει ο διαιτητής. Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα πρωτάθλημα, τρία Κύπελλα και του έκλεψαν και το πρωτάθλημα ενώ την περασμένη 20ετία είχε πάρει ένα πρωτάθλημα και το διεκδίκησε το 2010 μετά την ήττα στο Χαριλάου από τον Άρη και το 2002 ξανά. Ο Σαββίδης έχει συμβάλλει πολύ στην εξυγίανση που τόσο λοιδωρήθηκε και τόσο έχει βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακόμα και φέτος, πάλι λοιδωρήθηκε. Έγιναν πιο ισορροπημένα όλα την τελευταία τριετία, σίγουρα όχι τέλεια. Μας έκλεψαν ένα πρωτάθλημα… Μην γυρίζουμε όμως πάλι στην ίδια κουβέντα».

Σε ερώτηση σχετικά με την Νέα Τούμπα είπε: «Όταν υπάρχει κάτι επίσημο θα βγει στο σάιτ. Μην νομίζετε ότι όλοι θέλουν να κάνει ο ΠΑΟΚ νέο γήπεδο, γιατί θα δυναμώσει.Ο κ. Σαββίδης έχει δείξει την πίστη του σε αυτό το κομμάτι για την Νέα Τούμπα, αλλά και για νέο προπονητικό κέντρο. Όταν έχουμε νεότερα και για τα δυο θα σας τα ανακοινώσουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τα συμβόλαια παικτών: «Η επόμενη μέρα μετά την πανδημία δεν είναι εύκολη, γι’ αυτό υπήρχε η μείωση των συμβολαίων στον ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Μπορεί την επόμενη σεζόν να μην υπάρχει κόσμος στο γήπεδο, δεν ξέρουμε αν έρθει νέο κύμα του ιού. Τα έσοδα θα είναι μειωμένα σε μεγάλο βαθμό. Όλες οι ομάδες θα ρίξουν το μπάτζετ, έτσι και εμείς αντιλαμβανόμενοι την οικονομική κρίση που υπάρχει και θα υπάρξει ελέω κορωνοϊού. Δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο, σε όλη την Ευρώπη μειώνονται συμβόλαια, τηλεοπτικά συμβόλαια και χορηγοί. Όλοι ελπίζουμε να έρθουμε σε μια κανονικότητα και τίποτα δεν είναι όπως παλιά. Είναι νωρίς να δούμε που θα κάτσει η μπίλια…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.