ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ντιέγκο Μαραντόνα: Το μήνυμα που ηχογράφησε για τον μικρότερο γιο του λίγο πριν πεθάνει (φωτο)

Ντιέγκο Μαραντόνα: Το μήνυμα που ηχογράφησε για τον μικρότερο γιο του λίγο πριν πεθάνει (φωτο)

«Ραγίζει καρδιές» το μήνυμα που ηχογράφησε ο Ντιέγκο Μαραντόνα για τον μικρότερο γιο του, λίγες ώρες πριν τον θάνατό του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το αστέρι του ποδοσφαίρου ζήτησε από τον πατριό του 7χρονου γιου του να τον φροντίζει.

Ο Μαραντόνα απέκτησε τον Ντιεγκίτο Φερνάντο από την μακροχρόνια σχέση του με την Βερόνικα Οχέντα. Στο μήνυμα είπε στον φίλο της μητέρας του γιου του: «Φρόντισε αυτή και τον άγγελό μου ο οποίος είναι ασύγκριτος».

https://www.instagram.com/p/CHgAH9cj7eo/?utm_source=ig_embed

Η Βερόνικα μαζί με τον μικρό Ντιεγκίτο βρέθηκε στην κηδεία του θρύλου της μπάλας, την περασμένη Πέμπτη.

https://www.instagram.com/p/CEb9bSEMxxo/?utm_source=ig_embed

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαραντόνα απέκτησε 5 παιδιά συμπεριλαμβανομένων των θυγατέρων του Ντάλμα, 33 ετών, και Τζιανίνα, 31, τις οποίες απέκτησε με την πρώτη και μοναδική σύζυγό του, Κλαούντια Βιγιαφάνε, 58 ετών, με την οποία ήταν παντρεμένοι από το 1984 έως το 2004.

Τον μικρότερο γιο του Ντιέγκο Φερνάντο τον απέκτησε το 2013, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια αναγνώρισε δύο ακόμα παιδιά από σύντομες σχέσεις, τον 34χρονο Ντιέγκο Τζούνιορ και την 23χρονη Τζάνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μαραντόνα πέθανε από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 60 ετών την περασμένη Τετάρτη μόλις δύο εβδομάδες μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο όπου είχε υποβληθεί σε επέμβαση. Ο γιατρός του διερευνάται για ιατρική αμέλεια και η αστυνομία αντιμετωπίζει τον θάνατο του ποδοσφαιριστή ως πιθανή ανθρωποκτονία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.