ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πέθανε η μητέρα του Ροναλντίνιο (φωτο)

Πέθανε η μητέρα του Ροναλντίνιο (φωτο)

Η μητέρα του Ροναλντίνιο έφυγε από τη ζωή στα 71 της, μετά από επιπλοκές που προκάλεσε στην υγεία της ο COVID-19.

Η Μιγκελίνα Ασίς Ντος Σάντος είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό στα τέλη του 2020 και είχε νοσηλευτεί, με τον Βραζιλιάνο θρύλο να ζητά με μήνυμά του στα social media από τον κόσμο να προσευχηθεί για την υγεία της.

Η κατάστασή της αρχικά είχε παρουσιάσει βελτίωση, αλλά δυστυχώς τις τελευταίες μέρες μια μόλυνση επιβάρυνε την υγεία της και παρά τις προσπάθειες των ιατρών δεν τα κατάφερε.

Η εκλιπούσα ήταν πωλήτρια και είχε σπουδάσει νοσηλευτική και ήταν αφοσιωμένη στην ανατροφή του «Ρόνι» και των αδερφιών του, Ρομπέρτο Ασίς και Ντέισι Μορέιρα.

Η πρώτη αντίδραση του Ροναλντίνιο για το χαμό της μητέρας του ήταν να αλλάξει στα social media τη φωτογραφία προφίλ και να βάλει μία μαύρη εικόνα, σε ένδειξη πένθους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.