ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Άγριο ξύλο έξω από γήπεδο στο Κατάρ με πρωταγωνιστή τον Σαμουέλ Ετό – Έριξε γονατιά σε ένα άτομο

Για την ώρα παραμένει άγνωστο τι ήταν αυτό που εξόργισε τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα

Άγριο ξύλο έξω από γήπεδο στο Κατάρ με πρωταγωνιστή τον Σαμουέλ Ετό – Έριξε γονατιά σε ένα άτομο

Αίσθηση έχει προκαλέσει το βίντεο από επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Καμερούν, Σαμουέλ Ετό, έξω από το γήπεδο στο οποίο είχε παρακολουθήσει τη Βραζιλία να προκρίνεται στους 16 του Μουντιάλ 2022 με νίκη 4-1 επί της Νότιας Κορέας.

Στο βίντεο φαίνεται ο Ετό, ο οποίος είναι πλέον πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου του Καμερούν, να επιτίθεται σε έναν άνδρα ο οποίος τον πλησίασε κρατώντας μια βιντεοκάμερα στα χέρια του.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο τι ήταν αυτό που προκάλεσε την «έκρηξη» του Ετό, ο οποίος στο βίντεο φαίνεται να είναι εκτός εαυτού.

Αν και αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησαν να βάλουν τέλος στο επεισόδιο, ο Σαμουέλ Ετό ήταν ασυγκράτητος συνεχίζοντας να κυνηγάει τον άνδρα με την κάμερα.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, όταν ο άνδρας έπεσε στο έδαφος ο Ετό φαίνεται να του ρίχνει γονατιά στο πρόσωπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την La Opinion που έφερε στη δημοσιότητα το βίντεο ο Σαμουέλ Ετό απομακρύνθηκε γρήγορα από άνδρες ασφαλείας ενώ όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους δεν απάντησε αλλά ήταν «εκτός εαυτού»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.