ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αποκάλυψη «L’ Equipe»: Ο Μπαπέ δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του με την Παρί

Οι Παριζιάνοι είναι έτοιμοι να ανοίξουν νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με την πλευρά του 24χρονου επιθετικού, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα

Αποκάλυψη «L’ Equipe»: Ο Μπαπέ δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του με την Παρί

Νέα «βόμβα» και δη… μεγατόνων στα ποδοσφαιρικά «θεμέλια» της Παρί Σεν Ζερμέν, έβαλε η μεγάλη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», αποκαλύπτοντας πως ο Κιλιάν Μπαπέ έχει ήδη ενημερώσει τη διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας, πως δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του που λήγει το 2024.

Στο τέλος της περσινής περιόδου (2021/22), ο Γάλλος σούπερ σταρ αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης, υπογράφοντας νέο διετές συμβόλαιο με την Παρί, στο οποίο υπήρχε οψιόν για άλλο ένα έτος, με τον Μπαπέ να έχει τον τελευταίο… λόγο στην ενεργοποίησή της.

Η «L’ Equipe» ανέφερε πως ο 24χρονος επιθετικός έχει ήδη διαμηνύσει προς την Παρί πως δεν θα το κάνει, παρά το γεγονός ότι έχει ακόμη χρονικό περιθώριο για να ενεργοποιήσει την οψιόν έως την 31η Ιουλίου 2023.

Το ίδιο δημοσίευμα επισημαίνει πως οι Παριζιάνοι είναι έτοιμοι να ανοίξουν νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με την πλευρά του Μπαπέ για να υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο, με ακόμη υψηλότερες αποδοχές, ωστόσο, αν συγκεκριμένη συζήτηση δεν ευδοκιμήσει, τότε πλέον θα τον βάλουν επίσημα στην transfer list της ομάδας, προκειμένου να μην τον «χάσουν» ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι, δίχως να εισπράξουν ούτε ένα… ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.