ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άσος του NFL «τρολάρει» οπαδούς που παίζουν ξύλο στη μέση του δρόμου – «Δεν ξέρουν να παλεύουν» (βίντεο)

Μετά τον αγώνα των Μπιλς με τους Ραμς για το NFL

Άσος του NFL «τρολάρει» οπαδούς που παίζουν ξύλο στη μέση του δρόμου – «Δεν ξέρουν να παλεύουν» (βίντεο)

To αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (NFL) επέστρεψε στη δράση και μαζί του και οι φίλαθλοι στα στάδια. Ωστόσο, δεν άργησαν να έρθουν και τα απρόοπτα, καθώς στην Καλιφόρνια ξέσπασαν επεισόδια μετά την αναμέτρηση των Ραμς με τους Μπιλς.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter, φίλαθλοι των δύο ομάδων πλακώθηκαν στη μέση ενός δρόμου κοντά στο Στάδιο SoFi, παρά το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα που περνούσαν τους κόρναραν, καθώς εμπόδιζαν την κυκλοφορία.

Κάποιοι άλλοι έδειχναν να το απολαμβάνουν καθώς παρακολουθούσαν το άγριο ξύλο ανάμεσα στους οπαδούς. Ένας από αυτούς ήταν και ο πρώην άσος των Μπιλς, Λεσόν ΜακΚόι, ο οποίος αγωνίστηκε τέσσερις από τις 12 σεζόν στην ομάδα του Μπάφαλο.

Μάλιστα, στην θέα του επεισοδίου, ο ΜακΚόι γύρισε προς την κάμερα και είπε με νόημα: «Που πάμε; Αυτοί δεν μπορούν καν να παλέψουν!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.