ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άσχημα νέα για τον Ρ.Ναδάλ: Μένει εκτός δράσης για 4 έως 6 εβδομάδες λόγω προβλήματος στα πλευρά

Του συστάθηκε θεραπεία και δεν θα τον δούμε στα κορτ για 1,5 μήνα

Άσχημα νέα για τον Ρ.Ναδάλ: Μένει εκτός δράσης για 4 έως 6 εβδομάδες λόγω προβλήματος στα πλευρά

Ο Ραφαέλ Ναδάλ όχι μόνο έχασε από τον Τέιλορ Φριτζ το Indian Wells αλλά θα μείνει εκτός δράσης για 4 έως 6 εβδομάδες καθώς είχε έντονους πόνους στα πλευρά.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ που ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στα πλευρά κατά την διάρκεια του αγώνα επέστρεψε στην Ευρώπη και ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για να τον δει ο Δρ. Ανχελ Ρουίθ-Κοτόρνο ο οποίος του πρότεινε ξεκούραση και απόχη από τα κορτ.

Ο Ισπανός είχε παρακάμψει το Miami Open όμως τώρα θα χάσει το Monte Carlo Masters, το Barcelona Open και το Madrid Open.  Το τελευταίο οριακά μπορεί να το προλάβει αλλά ουσιαστικά πριν από το Roland Garros θα έχει μόνο το Rome Open.

Στο Barcelona Open είχε φτάσει το 2021 στον τίτλο, κερδίζοντας τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό και φέτος δεν θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τους πόντους του. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν είναι καλά νέα και δεν το περίμενα. Είμαι συντετριμμένος και λυπημένος γιατί μετά την έναρξη της σεζόν που πέρασα τόσο καλά, έφτασα σε ένα πολύ σημαντικό μέρος της χρονιάς. Αισθανόμουν καλά και είχε καλά αποτελέσματα. Θα είμαι όμως  υπομονετικός και θα δουλέψω σκληρά μετά την ανάρρωσή μου. Για άλλη μια φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τους υποστήριξη», είπε ο Ισπανός που έχει ρεκόρ 20-1 στο 2022.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.