ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Έφυγε» από τη ζωή ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Ζαγκλιβέρης – Η σπάνια μορφή καρκίνου από την οποία έπασχε

Σε ηλικία μόλις 30 ετών

«Έφυγε» από τη ζωή ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Ζαγκλιβέρης – Η σπάνια μορφή καρκίνου από την οποία έπασχε

Πέθανε τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/1) ο ποδοσφαιριστής, Γιώργος Ζαγκλιβέρης, ο οποίος έπασχε από σπάνια μορφή καρκίνου.

Ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης έδινε τον δικό του δύσκολο αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή, όμως τα ξημερώματα της Δευτέρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είχε καταγωγή από την Παλαιοκώμη Σερρών και έπασχε από Λέμφωμα Burkitt.

Αυτό το Λέμφωμα ξεκινά από εξειδικευμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού που ονομάζονται Β κύτταρα. Χαρακτηρίζεται από μια γενετική αλλαγή που ονομάζεται μετατόπιση που περιλαμβάνει το γονίδιο MYC. Αυτή η γενετική αλλαγή επιτρέπει στα καρκινικά κύτταρα να διαιρούνται και να δημιουργούν νέα καρκινικά κύτταρα πολύ γρήγορα.

Ο αδελφός του τον αποχαιρετά μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook. «Καλό ταξίδι αδελφέ μου τώρα πλέον θα μας προσέχεις από εκεί ψηλά θα σε θυμόμαστε για πάντα να χαμογελάς όπως συνήθιζες…» έγραψε στη λεζάντα μιας κοινής τους φωτογραφίας. zagkliberis_2

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.