ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΕΠΟ: Καμία παραποίηση ονόματος αξιωματούχου διαιτησίας στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Η ΕΠΟ πήρε θέση, μετά από όσα ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας

ΕΠΟ: Καμία παραποίηση ονόματος αξιωματούχου διαιτησίας στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Η αντίδραση της ΕΠΟ σε δημοσιεύματα -και σε όσα ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη Τύπου- σχετικά με το ενδεχόμενο να παραποιήθηκε το όνομα του VARίστα στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Η ΕΠΟ πήρε θέση, μετά από όσα ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, αλλά και πολλά δημοσιεύματα του Τύπου, που έκαναν λόγο για παραποίηση ονόματος αξιωματούχου του VAR στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Στην ανακοίνωση της, η ΕΠΟ αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία παραποίηση, ενώ σημειώνει και το όνομα του αξιωματούχου, όπως αυτό γράφεται σε επίσημο έγγραφο της ομοσπονδίας, Kristian Mickel. Παραλληλα, επισημαίνει ότι η υπόθεση παραπέμπεται στα αρμόδια όργανα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στη δήθεν παραποίηση του ονόματος του αξιωματούχου VAR στον πρόσφατο αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Super League1 Ολυμπιακός-ΑΕΚ, θεωρούμε αναγκαίο να γνωστοποιήσουμε ότι, με βάση το επίσημο έγγραφο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σλοβακίας, το όνομα του είναι Kristian Mickel.

Ουδεμία παραποίηση του ονόματος έγινε. Το μόνο που έγινε, είναι παραποίηση της αλήθειας από αυτούς που επικαλούνται δήθεν παραποίηση του ονόματος. Επιπροσθέτως, η υπόθεση παραπέμπεται άμεσα στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα της αθλητικής δικαιοσύνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.