ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ερωτευμένος με την Ελλάδα ο Πεπ Γκουαρδιόλα: «Αγαπώ την Αθήνα, το φαγητό… όλα είναι υπέροχα»

O Καταλανός έχει έρθει στην Ελλάδα και στο παρελθόν ως προπονητής της Μπαρτσελόνα και της Μπάγερν Μονάχου

Ερωτευμένος με την Ελλάδα ο Πεπ Γκουαρδιόλα: «Αγαπώ την Αθήνα, το φαγητό… όλα είναι υπέροχα»

Στην Αθήνα ταξίδεψε ο Πεπ Γκουαρδιόλα με την αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι με στόχο να κερδίσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν 2023-24 και τον 2ο ευρωπαϊκό της και το πέτυχε.

Οι “Πολίτες” επικράτησαν με 5-4 της Σεβίλλης στα πέναλτι στο “Γ. Καραϊσκάκης” και κατέκτησαν το UEFA Super Cup μετά και το Champions League.

O Καταλανός που έχει έρθει στην Ελλάδα και στο παρελθόν ως προπονητής της Μπαρτσελόνα και της Μπάγερν Μονάχου μετά τον τελικό μίλησε για το παιχνίδι αλλά και για την Αθήνα.

Οι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρδιόλα

«Ήταν ένα ματς που με αυτές τις ομάδες είναι πολύ δύσκολο και μπορείς και να το χάσεις. Είχαν τις ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε τον ρυθμό, έχοντας ευκαιρίες αλλά κανένα γκολ.

 Στο δεύτερο ημίχρονο η Σεβίλλη βγήκε από το καβούκι της, σε αυτή την περίπτωση ο τερματοφύλακας έκανε την δουλειά και ο Έντερσον ήταν εκπληκτικός.

Προσπαθήσαμε να έχουμε υπέρ μας τον ρυθμό, υπήρχαν κάποια λάθη αλλά αυτό σημαίνει ένας τελικός, χάσαμε ένα τρόπαιο με την Άρσεναλ στα πέναλτι και κερδίσαμε ένα τρόπαιο στην ίδια διαδικασία. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι το επόμενο ματς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αγαπώ την Αθήνα, αγαπώ το φαγητό υπάρχει τέλειο κλίμα όλα είναι υπέροχα, είμαι ερωτευμένος με αυτή την πόλη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.